Results 1 to 15 of 185

Thread: PAYSERVERE!!!! - atentie

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Deci le099 tu faci cei 30% din acest forum?
    ..::EGAMI TEAM::..

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

perfect de acord,de fapt el vrea sa scoata in evidenta ca acest forum sa inaltata si este peste celalalt miniforum datorita payserver,adica faptu ca aici este o oaza de fericire

draga leo ai tacut ca "porcu in cucuruz" pana acum si nu ai zis nimic,te ai trezit dintr o data vorbind despre un subiect delicat si mai grav aducand acuze acestui forum si implicit staff ului sau

daca stau sa analizez esenta topicuri lor tale trei sfert sant de scandal sau alta tenta

deci eu te rog frumos sa te opresti sau te invit calduros sa te intorci de unde ai venit sa ti continui munca de moderator acolo si....RETINE...si sa STOPEZI SI ACOLO ACEST FLAGEL DE PAY

aaa dar sa nu uit,acolo inainte va trebui sa intreti sectiunea offtopic ca ea e singura de mai tine acel miniforum
    la noi deh e pay,trebuie sa i mance pe unii curu

DE FAPT CRED CA ACESTA INTERVENTIA A TA,BRUSCA SI VIOLENTA,ESTE DE FAPT.......CU DEDICATIE,NU CRED CA VREI SA TI SPUN CINE A FACUT DEDICATIA

deci te rog frumos,opreste te,daca ai coloana asa cum zici si susti
    Last edited by laleauaneagra; 18-07-10 at 15:46.
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Da,sharingul este ilegal.Ca multe alte lucruri.O singura chestie am de spus: ce fac eu acasa la mine,legal sau ilegal,nu priveste pe nimeni de pe acest forum si nu vad de ce suntem luati la intrebari.
    Cine cu cine schimba si ce schimba nu e problema noastra,respectati doar regula de a nu plati pentru sharing.
    :

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

@le099

Am incercat sa ma urc la nivelul tau ca sa iti raspund cu o gluma, dar se vede ca esti prea sus ca sa pricepi.

Am impresia ca pe tine te roade invidia ca acest forum este peste altul unde au cazut bombe si l-au distrus, si unde unii moderatori au facut totul pentru ca userii sa fuga!

Abtine-te de la a face viitoare acuze la adresa acestui forum sau a userilor lui!

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Asta da BOMBA!
    ..::EGAMI TEAM::..

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by Einstein View Post
    @le099

Am incercat sa ma urc la nivelul tau ca sa iti raspund cu o gluma, dar se vede ca esti prea sus ca sa pricepi.

Am impresia ca pe tine te roade invidia ca acest forum este peste altul unde au cazut bombe si l-au distrus, si unde unii moderatori au facut totul pentru ca userii sa fuga!

Abtine-te de la a face viitoare acuze la adresa acestui forum sau a userilor lui!
    @ Einstein

Si raspunsul meu tot o gluma a fost, cat despre invdie, nu am de ce. Continui sa vizitez ambele forumuri din pasiune. Cat despre acuze la forum(uri) sau useri?? Am gandit doar, nu am acuzat. Pot acuza pe unul pe care il stiu ca face share, dupa care plinge invingerea, in rest nimic. Pentru mine oricine poate sa faca ce doreste. Am scris doar ca este inutil sa plangi atata timp cat poti fii un alimentator a unui Pay, cu stiinta sau fara stiinta, acestea fiind repercursiunile sharing-ului de'odat. Asta a fost ideea in putine cuvinte.

O seara buna tuturor

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pana la urma, cred ca oricine-si poate da seama, ca are printre linii un payserver, care trage de el in nestire, iar efectele acestuia, se pot diminua prin filtrare la sange, sau pur si simplu stearsa linia.
    Nu vad utilitatea acestor discutii, le-am urmarit de la inceput cu interes, pana la urma ce a iesit de aici ? Toata lumea stie de un plugar si de leo, care arunca cu piatra in balta ca sa faca unde....
    In rest....cred ca doar discutii....
    Cred ca fiecare la randul lui a intalnit asa ceva vreodata, sau i s-a propus vreodata asa ceva, multi stiu putini spun, fenomenul exista, si nu cu acest thread i-l facem sa dispara, e o problema de mentalitate, unii prind orice ocazie sa faca un ban, asta asa a fost si asa va fi dintotdeauna....

Ce putem face ? In momentul in care dam de o asemenea "minunatie" a tehnicii, evenual sa se reporteze undeva, ca lumea sa se fereasca de ele.
    Dar oare reportarea lor nu ar putea duce la o reclama a lor si cei care cauta asa ceva sa le gaseasca mai usor ?

Traim in Romania....si orice gest pozitiv foarte repede poate avea repercursiuni negative ! ...asta e !

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

k leo,am inteles ideea,vad ca tu vorbesti doar pe o linie inaltalasand gluma la o parte totusi afirmatia ta nu sta in picioare,nu are baza,nu are un punct determinant de plecare,de ce?pai gandind logic pe toate forumurile de profil se practica sharing insa tu ai facut afirmatia doar aici,daca o faci peste tot te intelegeam
    nu putum gandi ca santem alimentatori de pay atata timp cat aceasta tranzactie se face pe pm sau mess,ca pe urma ce face fiecare e treaba lui,NOI DOAR BATEM TOBA SA NU SE PLATEASCA LINIILE DE SHARING,incercam sa pastram acest segment la nivelu de pasiune,hobby
    cine vrea sa ne asculte e bine,cine nu iara e bine
    deci,afirmatiile tale anterioare sant un pic nefondate si de ce nu rautacioase,nu inteleg de ce ai avut rabufnirea asta deoarece nu esti in bransa de ieri de azi si zic eu cunosti destul de bine si acest forum

no in fine,Doamne ajuta

o seara faina
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K