Domnule leo
Citind ce scrii pe aici observ ca nu stii sa folosesti pluralul in lb romana.Uite nu dau linkuri sau eGZemple de pe internet , dau eGZemplu propria-mi persoana!
I-am dat dreptate lui laleaua ca bine a formulat.Eu formulez mai succint: si cu scula in cur si cu sufletul in rai nu se poate trai
Multi au inteles gresit ca eu sunt impotriva sheringului deaorece pe un anumit forum stopam discutiile in acest sens.Doar eu stiu cate injurii si molestari virtuale am incasat si asta scriu la modul cel mai serios.
Uite eu chiar ma ocup de receptia satelitara si mai ales de partea de receptie efectiv si crede-ma nu de ieri sau alaltaieri!Cam de pe vremea cand pe sirius vedeai 2 canale tv, pe turksat 11 in analog iar pe amos doar canalul erotic babylon blue noapte 3 ore.eGZemplele ar putea continua...
Daca tot vorbesti de "problema noastra " problema ta e ca nu ai pozitie bine definita!Motiv just pt care multi au dubii despre ceea ce scrii !\
Din motive care au fost insirate aci de altii pe mine nu ma intereseaza cine ce receptor are si ce face cu abonamentul sau!Ii da foc sal in pune la ser la miney tot 1 drak!Deoarece pe mine ma intereseaza sa receptionez canale tv din tari indepartate atit in banda C cat si in banda Ku.Usor de zis si greu de facut!
Colac peste pupaza de cand am net acasa si am aprofundat treburile public unele receptii pe care le consider interesante!Cum te-ai simti sa citesti (de unul care probabil in 2001 urmarea TVR cu sarma in dosul teveului) ca ti se scrie ca pe cine naiba il intereseaza receptiile tale din bangladesh sau yamal ?!Eu rad de astia sincer ca ce ingusti in gandire pot fi, iar ei cred ca ma enerveaza pe mine cu replicile lor de 2 bani
Pe de alta parte i eu oricand daca as dori as putea primii acele liniute sa ma uit la pachetele straine!Si nu de aici de la cineva de pe forum ci din totul alta parte da ce rost toate astea , atita timp cat nici nu am timp sa ma uit nici la 5% din acele canale tv.Chiar un domn care receptioneaza foarte multe pachete (in ser) imi zicea ca mai mult face ...zapping!Eu prefer ca in putinul timp liber sa scanez satelitii mai ale pe cei de la capete sa urmaresc canale exotice si sa scriu de ele, eventual sa dau o raita pt diverse feeduri.
Problema unora care se ocupa de sering e ca au un aer de superioritate si ii privesc ca "ramasi in urma" , retardati pe cei care nu se ocupa cu asa ceva!Si asta e problema care pe mine ma deranjeaza .Si normal ca sunt foarte multi multumiti de ceea ce va in ser de pe satelitii centrali si asta e important in fond si la urma urmei..ofticati si invidiosi intalnesc si aici si in alta parte cu duzina!Ca s-a zis de mine chiar aci ca sunt "bolnav psihic" ,sau un altu informa" ca am demonstrat ce fel de om sunt" si iarasi eGZemplele ar putea continua...ar trebui sa fiu mai prost ca iei sa ma deschid ...un nou "dosar" , sau vorba mea sa "inviu mortu"....

Reply With Quote
!