la fel,doar ca eu folosesc cccam ca si emulator ptr key
Dislikes: 0
Va cer si eu sfatul vostru. Poate ne lamurim intr-o privinta.
Pana acum nu am dat prea mare importanta la mici intreruperi aleatoare pe DIGI daca folosesc un emu (mgcamd de ex. si keys pe DM800 e2 GP vers.4.50). Am crezut initial ca asa este transmisia insa m-am inselat nu era asa. Este vorba de imagine putin pixelata (mici macroblocuri) si sau mici intreruperi de sunet cand si cand (aleator) la 2 min, 10, sau 20 min. Daca nu esti atent poate nici nu le sesizezi.
Pe share si cu mbox nu este absolut nici o problema cu DIGI. Totul este fluent. Asta nu imi explic.
De regula nu urmaresc digi. Nu ptr. asta am luat HD. Insa am ramas odata fara net mai multe zile si am folosit mgcamd. Atunci am observat micile intreruperi. Probleme cu semnalul nu sunt. Am testat in aceleasi conditii.
La voi cum se comporta DM800 daca folositi emu si keys ptr. DIGI? Totul e OK?
si mie imi face la fel pe dm500 gp4.6 cu cccam sau mgcamd mici freeze-uri. pe fta nu apare nici o intrerupere deci sigur este din softcam mai da rateuri la actualizare care se face din 10 in 10 secunde
Multumesc pentru raspunsuri. Inseamna ca este o treaba generala. Dar oare nu putem scapa de asta? Ma sictireste ca sa spun asa. Receivere ieftine merg bine mersi pe digi si DM-ul nu. Ma obsedeaza.
Respecte!
@prodata
Si la dm 500 image PLI si la dm 800 image gemini 4.30 aceasi problema si la mine.
la enigma 2 ptr dm 800 am vazut ca nu face asa de des.
Bafta!
Respect!
Singura solutie; fa abonament si nu mai folosi key. Sau eventual dezvolta un emulator nou.