CU flycccam merge bine , chiar foarte bine dar asta presupune sa o cumperi.
Pun pariu ca tu ia folosit flydahli sa mia stiu eu ce versiune crack-uita de fly.
Am o placa Skystar 2 cu driverul 4.5.1.0 instalat pe un sistem cu proc AMD X2 6000+ 4 Gram + Gforce 220 1 Gram ddr3 HDD 1 TB + Monitor Samsung 24 ''
Folosesc ca Plugins Vplug + Hadu
Problema este cand folosesc HADU.dll
Am o linie pentru nordici pe TELENOR care nu merge bine
Deschide mai multe canale dar dupa o durata de 5 - 10 min DVBViewr sau ProgDVB crapa si da o eroare de sitem si se inchide programul
Daca folosesc Vplug pe alte pachete merge perfect, cand incerc sa deschid cu HADU cu linii pentru nordici sau FOCUS crapa programele
Ce sa fie de vina HADU sau programele
Cine are un HADU care duce asa ceva
Ce solutie exsista
Am incercat si cu Flycam dar merge si mai rau
Multumesc
CU flycccam merge bine , chiar foarte bine dar asta presupune sa o cumperi.
Pun pariu ca tu ia folosit flydahli sa mia stiu eu ce versiune crack-uita de fly.
pai de ce sa i dau eu la nesimtitu ala bani care cand a vazut ca ia amploare asa mare proiectul lui si merge bine acest plugin dintr o dat pac a avut o revelatie si ce a zis,iasa ceva dolarei
nu multumesc,dar e parerea mea
Dai un ban si vezi totul ok.
Te multumesti cu putin si obtii putin.
Oricum nu cred ca e cine stie ce suma 15$ , dar in fine fiecare face ce vrea.
cu scuzele de rigoare ca o dam in off,nu e vb de suma de bani,e vorba de ideea in sine si cum ii apuca pe unii visul american,eu unul nu vreau sa particip la visul lui si a altora
devine afacere si nu mai e hobby si pe mine unu ma lasa rece,niciodata dar niciodata nu am cerut vreun leu la nimeni ptr nimic si nu voi cere vreodata,am facut,fac si voi face din placere,sanatosi si timp sa fie(care nu prea mai este in ultimu timp)
o zi frumoasa sa ai ovidiu,e doar un punct de vedere![]()
Da, cam asta e. Unii muncesc din pasiune, iar altii fac un programel bazat pe munca altora si vin repede cu cererea de euroi.
BETATESTER DVB, GRATIS !!!!!
Daca are cineva smartcard-uri, si nu-i folosesc, eu le primesc cu cea mai mare placere (Achit transport +)