-
Standard RSP member
Nevoie de ajutor
Salutare la toata lumea.Sunt nou in acest domeniu.Mi-am achizitionat o placa SkyStar 2,o antena offset de 0.9.Am instalat ProgDVB,DVBViewer,am inceract sa pozitionez antena pe Hot Bird, am scanat si am gasit doar 3 posturi tv.Mentionez ca sunt din Pitesti.Care sa fie problema cu receptionatul posturilor..oare nu este pe Hot Bird sau nu e bine pozitionata? Rog sa ma ajute cineva.Vreau sa-mi fac cat mai muti prieteni in acest domeniu.De asemenea daca este cineva din Pitesti pasionat de domeniu si vrea sa conversam sa-mi timita mesaj.O seara frumoasa.
-
Posibil sa nu fie bine pozitionata. Ce posturi prinzi? Macar sa vedem pe unde esti.
Last edited by val; 19-01-10 at 08:17.
Reason: pct. nr. 12 din regulament
-
Standard RSP member
Asa dupa cum zice si @trid_ovi trebuie sa precizezi ce posturi sunt alea. Oricum, e bine ca prinzi ceva. De aici incepe "joaca". Si inca o chestie: cum ai facut pozitionarea pe HB sau ce satelit o fi ala ? La "ochiometru" sau cu aparate dedicate ?
-
Standard RSP member
Pentru pozitionare am folosit un sat finder...dar nu am reusit sa obtin o sensibilitate mica(aparatul e pe 0.6 dB sau cam asa ceva.scuze daca gresesc).Aseara am instalat o versiune mai veche a ProgDVB-ului fata de cea pe care o aveam si mi-a gasit mai multe canele..printre care B1,tv Neptun,Trinitas,ceva de francezi Arte,ceva de la rusi.Am imprumutat un receptor de la un coleg si diseara vreau sa testez sa vad ce prinde.O zi frumoasa
-
-
Standard RSP member
Eu incerc sa o pozitionez pe HotBird.Nu inteleg daca i-am dat scanare pe HT de ce mi-a gasit posturi de pe Amos2 sau pe ce o fi acum.Nu i-am facut nici o setare in ProgDvb la Transponder,frecventa,polarizare,symbol rate,etc trebuiesc facute?