Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 17

Thread: Neutrino Image for UFS910 by BPanther

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    8 Post(s)

ori m-oi fi tampit eu la cap ori e defecta imaginea. nu reusesc de nici o culoare sa setez reteaua.a mai testat cineva?

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Vladcarama , te rog frumos poti detalia pasii pt. descarcare/instalare emmu la aceasta imagine
    Personal am instalat si ultima vers. ( v.484 ) si ceea de aici ( v.460 ) si in afara de a-mi upgrada de pe serverul lor de la v.460 la v484 nu a descarcat nimic
    Am accesat si link-ul din info.imagine ( banuiesc ca acela este serverul lor ) , dar nu am gasit nici un emmu pe acel site
    Plugins , Themes da sant si cateva versiuni de imaginii da emmu = 0
    Deci oricare varianta ( de pe imagine sau accesare cu pc-ul a serverului lor ) sa soldat cu acelas rezultat
    In sectiunea "Extras" din "Main Menu" toate sant "Off" si nu poti modifica nimic ( normal , fiindca nu ai ce )

Standard RSP member
    Mentioned
    8 Post(s)

Nu cred ca are de descarcat. eu am pus manual prin FTP emu-urile si apoi le-am activat din menu de care vorbesti si tu. probabil el se refera la alta imagine. am reusit sa fac si setarile la retea. se misca binisor pana la un moment cand nu mi s-a mai deschis nici un canal.nu stiu care-i treaba , poate nu se pupa bine cu mbox0.4b22

Standard RSP member
    Mentioned
    8 Post(s)

unu lucru e clar. mbox0.4b22 nu functioneaza pe neutrino acesta. i-am facut si update la rev493 si nu se schimba nimic. dupa cateva momente de functionare crapa mboxul.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

nu pot downloada nici un fel de emu si nici unsalsu nu pare sami mearga

RSP - TEAM
    Mentioned
    3 Post(s)

Nu dispera, ia-o incet si sistematic. Referitor la USALS, ai incercat pasii recomandati si foarte clar explicati de Zildan in postul http://sateliti.info/showthread.php?t=16375 ?

Cu emu pe Neutrino e mult timp de cind nu m-am mai jucat, poate te ajuta cineva care e mai "in forma"
    ... Before asking what should RSP community do for you, try to find out what did you do for the others...be generous!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

multam deocamdata