De und eaveti ochelarii? Sunt de cumparat?
De und eaveti ochelarii? Sunt de cumparat?
Trecut la Sfinti
@vladcarama: da, aceia sunt varianta Red-Cyan, sunt buni.
@skycleaner: da-i un search pe google ca gasesti o groaza de magazine online care vand ochelari 3D... si aici in tara si pe dincolo... sunt undeva pe la 9-10 ron bucata. iti recomand sa-ti iei ambele variante de ochelari stereoscopici.
Singurul lucru care ma deranjeaza e ca un ii fac ceva mai profi... sa arate mai bine... zici ca sunt vesnicii ochelari de copii cu care ma jucam cand eram mic![]()
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
http://musicametal.blogosfere.it/200...chiali-3d.html astazi incerc sa fac o pereche sa vad ce iasa,insa sant sceptic![]()
E si asta o solutie, insa nuantele de rosu si cyan conteaza mult, nu cred ca e acelasi rezultat si cu alte nuante de rosu si albastru... altfel spus nu cred ca cu orice carioci rosii/albastre avem la indemana facem treaba buna... la nuantele exacte nu m-am documentat insa din cate observ sunt nuantele de baza ale CMYK-ului.![]()
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Da, fraţilor, e o senzaţie aparte acest 3D, dar...
Ieri aproape toată ziua am stat să mă documentez şi să testez ce şi cum merge in 3D. Cu ochelarii pe ochi am scos din internet peste 200 de fotografii dintre cele mai variate in 3D, am vizitat cateva situri in 3D, am scos un film despre viaţa in ocean in 3D, cateva treilere la filme, cateva clipuri muzicale in 3D, un film artistic Final Destination 4 (3D), mai pe scurt mi se pare că am abuzat de acest efect 3D.
Urmările:
- Toată noaptea am visat că mă plimbam prin computer; printre case frumoase din oraş, cu automobile luxoase, avioane, prin munţi etc. etc.
- Dimineaţă in oglindă priveam 3D, mi-am spălat dinţii cu pastă şi periuţă 3D...
- La lecţii vedeam studentele in 3D, le-am dat lucrare şi nu au putut copia că le vegheam in 3D şi le vedeam ca in palmă şi pe cele din ultimul rand şi pe cele din mijloc şi pe cele din faţă.
- Incă şi acum văd in faţa ochilor mai multe ecrane...
Deci, păzea, ori eu am prea abuzat, ori asta ne aşteapta in viitor - să trăim in 3 dimensiuni.
P.S. Vreau să vă mai spun ca duminică nu am folosit băuturi alcoolice şi nici narcotice...
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
bine am inteles ca viata ta a trecut in 3D ,dar spune-ne si noua merita sa ne riscam ?sa nu care cumva sa patim ceva si cei din jur sa ne zica (CE BA MA VEZI 3D?) si daca o sai zic ca da o sa-mi spuna ca fac mishtok de el
![]()