E si in engleza, dar cu siguranta e lansat (momentan) doar pentru cei din Ungaria!
acum am rescanat si eu TP-ul, dar nu mi-l gaseste...![]()
E si in engleza, dar cu siguranta e lansat (momentan) doar pentru cei din Ungaria!
Respecte!
Mi s-ar parea normal ca fiind un DTH romanesc sa fie prima data lansat in romania si romaneste sau in ce mai fericit caz sa fie lansat deoadata in toate limbile tarilor in care functioneaza.
De cand a fost cumparat de Teszari dela Kiss nicio schimbare...
Unii stiu la ce ma refer...
Bafta!
Respect!
La mine pe Dream 500 s-a actualizat automat. L-am gasit aseara cand cautam desene animate pentru fiica-mea...
Trecut la Sfinti
Salz
Eu am gasit Boomerang-ul in timp ce schimban canalele
Acum de vreo 3 minute am citit un post din data de 20 ianuarie 2010 in care zicea ca o sa fie adaugat postul Boomerang in curand.
Eu cred ca o sa fie si in romana , daca nu in romana macar subtitrare in romana , iar pentru cei care nu le place dublat in limba romana puteti sa vad alegeti singuri limba
P.S : Majoritatea copiilor le place in romana , iar in postul care l-am citit zicea ca vor sa creasa abonatii cu vreo 3.5 mil cu Boomerang si inca cateva programe daca nu o sa fie in romana nu cred ca o sa reuseasca
Eu am observat ca este exact ce cel de pe UPC Ungaria (Astra 19.2).
RSP-TEAM
Respecte!
Sa inteleg ca un singur program tv,in cazul de fata,BOOMERANG si cateva programe o sa creasca numarul abonatilor cu 3.500.000,mai mult decat cei care sunt acum?
E de ras,sincer,adica pana acum sunt in jur se un milion si ceva de abonati,se va ajunge cu acel BOOMERANG la 4 milioane si ceva?
Eu unul nu cred.Unde ai citit,dupa parerea,prostia asta?Sper ca nu la vecini...!!!!
Bafta!
Respect!
s-a referit la numarul total de abonati la gigi, in toate tarile in care opereaza.
Criza are si efecte pozitive, dar deocamdata nici un mare operator nu ieftineste nici un pachet.
antena triax td110 pe
16 E +19 E
Nu, nu m-am referit la numarul total de abonati
Si se pare ca am gresit cu Boomerang si inca cateva programe, era doar Boomerang
Intrarea televiziunii Boomerang - un post din portofoliul Turner Broadcasting - in reţeaua RCS & RDS va duce la o creştere de 3,5 milioane de abonaţi in ţările central şi est-europene, astfel incat numărul total al acestora in regiune va ajunge la 9,5 milioane
Asa scrie aici, nu stiu cat de adevarat este.
La un studiu de piata este adevarat....acum ramane de vazut daca acel studiu reflecta si piata....![]()