Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Help DVD camera video

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Help DVD camera video

Trebuie sa import imaginile de pe un DVD mini inregistrat de o camera ca mai apoi sa adaug imaginile la altele filmate cu alta camera si sa fac un DVD cap coada cu tot ce trebuie.Ulead crapa cand dau import iar Pinacle Studio reuseste sa transforme din formatul DVD in mpeg 2 si sa-l salveze pe hard dar apar intreruperi la un interval de cateva secunde.Am mai incercat cateva programe dar degeaba.Astept idei.
    :

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Cel mai bine e sa descarci direct de pe camera asa cum e, raw, necomprimat iar apoi sa folosesti ulead sau altceva pentru a comverti in ce format vrei. In timp real (si descarcare si comprimare in mpeg2) iti papa prea multe resurse si nu stiu in ce masura iti duce usb-ul sau pe ce ai conectat camera.

Da-ne mai multe detalii despre camera de pe care descaarci, cum descarci, ce porturi are, etc...
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Am rezolvat pe alt pc,dar e bataie mare de cap cu DVD-urile scrise de camere.Cu Ulead il importam pe un pc dar cand ajungeam sa il pun sa creeze DVD-ul final dadea rateu.Pe alt pc nici atat,nu citea nimic de pe el si dadea rateu Ulead.Mini DVD-ul pus pe PC,nu prin USB de pe camera sau altceva.Daca il copiam pe hard Ulead nu vedea folderele respective ca unele care sa contina fisiere DVD.
    Cu Pinacle il importa si il salva ca fisier mpg dar avea intreruperi la fiecare 5-6 secunde.Pe ambele PC-uri.
    Pana la urma am reusit sa gasesc unde isi salva ce importa Ulead pe un PC si am transferat pe celalalt unde am facut editare si DVD final.
    :