mda si mi se pare ieftin la ce ofera
Aveti aici un demo pe YouToube care s-ar putea sa va schimbe optica !
http://hothardware.com/Articles/HP-T...rt-600-Review/
păcat că are ecran lucios! Din ce am vazut pana acum, ecranele glossy au culori mai ștrerse ca lcd-urile mate.
am un tablet pc, dar are doar digitizer activ, pe viitor ar fi foarte utila o jucarie ca aceasta!
Nu mi-ar strica nici mie o jucarie de asta...
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Interesant , dar are şi un preţ pe măsura
.
de ce?nu mi se pare exagerat,tinand cont ca un laptop se invarte pe la 400-700 euro,simplu doar cu sistem de operare pe el,un tv pleaca de la 1 000 euro si iti ofera doar imagine nimic altceva etc pe cand aceasta jucarie iti ofera destul de multe la pretul asta si toate de moda actualizate
aaa sa nu uit un receptor hd se invarte pe la 1 000 care fara o imagine pe el si o placa de retea e caca maca
deci....
de cit timp vreau unu in camion la mine? dar inca e cam scump sper ca pina la vara sa mai scade prezurile.
Am vazut de curand in State ceva asemanator MAC All-in-one ...identic ca echipare ...si mi-a placut la nebunie ! softul pentru MAC este nemaipomenit dar ... trebuie sa recunosc ca asta m-a dat gata ! pretul ... acelasi ca la MAC ...cea mai tare configuratie 1500$ ...pe asta m-am jucat si zau ca merita fiecare ... $ !!! Win 7 parca este altceva !
De ce ne-ar schimba o componentă hardware optica despre un sistem de operare (software)? O fi Windows 7 mai imun la viruşi cu HP-ul ăsta? O fi Windows 7 mai securizat cu HP-ul ăsta? Nici vorbă.
Si pentru ca adevarul sa fie spus pana la capat ... HP a "furat" startul ... marele competitor , Apple , este vanat de luni de zile de "paparazzi"
din IT pentru a se afla detaliile tehnice ale mult asteptaului "iSlate" ... tablet computerul cu touch screen care va fi cel putin la fel de
revolutionar cum a fost tandemul iPod/iPhone la momentul aparitiei !
Noutatile Apple si eu le astept cu nerabdare, desi nu prea vad in ce masura ne-ar putea surprinde in functionalitate si dezvoltare tehnologica...
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!