-
Standard RSP member
Acele semne sunt pentru transmisiile de date Chestia aia cu insiruirea de cifre s-ar putea sa fie pentru update-ul unor receivere de satelit. Pe tine s-ar putea sa te intereseze acele semne la un moment dat cand vei dori sa faci download offline. Cu ajutorul lor si al unui modul special pentru ProgDVB numit PidScanner vei putea afla pe care din acele transpondere marcate cu semnul de care pomenesti vei putea face download offline. PidScanner gaseste pid-urile active pentru tarnsmisii de internet. De exemplu, la satelitul de la 5 V ai providerul DIVONA pe care probabil l-ai gasit la scanare (11538 - 8681 7/8. Pe acel provider se fac transmisii de internet. Pe Amos ai providerul HUNGARO DIGITEL (11384 H -19000 5/6) tot pentru transmisii de internet. Imi pare rau ca nu am timp prea mult liber la dispozitie ca ti-as fi pus niste screen-uri sa vezi exact cum stau lucrurile. Dar, dupa cu am spus mai sus, urmareste indicatiile exterm de explicite de la http://www.sateliti.info/showthread.php?t=393 . Eu zic ca citind acolo iti vei clarifica in mare parte nelamuririle.