Pune-ţi vă rog toate dotările in engleză , e mai greu cu germana.
Ce-i drept există şi google translate , dar poate nu ştie toată lumea cum e cu "goagăl"
Oricum , bună ideea cu tabelul
.
Dislikes: 0
Tabelul actualizat.
Cu stima :
cico
---------- Post added at 08:59 ---------- Previous post was at 08:39 ----------
Revin cu precizarea ca,tabelul era incomplet si depasit asa ca mi-am permis sa-l actualizez,sper sa nu fi deranjat pe nimeni.
Cu stima:
cico
Pune-ţi vă rog toate dotările in engleză , e mai greu cu germana.
Ce-i drept există şi google translate , dar poate nu ştie toată lumea cum e cu "goagăl"
Oricum , bună ideea cu tabelul
.
VU+ DUO Linux DVB-S2 TWIN TUNER
449.00 Euro
[IVA 20% inclusa]
Il VU+ Duo Twin è il ricevitore base Linux in concorrenza al Dreambox con il firmware open source Enigma2.
Il VU+ Duo Twin non è un clone del Dreambox. Questo ricevitore gestisce il firmware Enigma2 open source, utilizzando i propri driver e second stage bootloader.
Due lettori di Card e due slot CI. Funzione PVR con Hard Disk interno o esterno tramite la connessione SATA, 3 porte USB 2 posteriori 1 anteriore, connessione Ethernet 10/100. Sistema operativo Linux utilizzando Enigma2 open source. Il consumo in stand-by è solo 1 watt. Menu multilingue, Extended EPG (guida elettronica ai programmi).
VU+ Duo Twin tuner Linux usa lo stesso processore e le stesse immagini del DreamBox 8000
Caratteristiche: Tecniche:
Open-Source Linux OS (Enigma2>
Broadcom Mips Prosessor
Twin DVB-S2 Tuner (Silicon tuner)
MPEG2/ H.264 Hardware decoding (DVB compatible)
Alphanumeric VFD Display
2 x Common Interface Slots
2 x Smartcard-Reader (Conax Embedded)
10/100 Mbit Ethernet Interface
3 x USB2.0 (1x Front /2x Back)
1 x intern SATA (3,5inch bracket)
1 x E-SATA
1 x V.24/RS232
HDMI connection V1.3
2 x Scart
YPrPb
1 x S/PDIF for digital Audio(optisch)
Extended EPG
MHW EPG
Fastscan plugin
Plugin Support (JPEG,MP3,XVID...)
Smartreader+ compatible
Compatible with enigma2 plugins en settings
Handy help button on the remote
Different skins to choose from
Videotext
DiSEqC 1.0,1.1 en 1.2
Video:
Video resolution CCIR 601 (720 x 576 lines), 576p, 720p, 1080i
Video decoding MPEG-2, MPEG-4 compatible
Input data rate 2-45 MSymb/s
S/N >53 dB
Audio:
Decoding AC 3, MPEG-4 (AAC-HE), MPEG-1, Layer 1, 2 and 3
Sampling rate 32/44.1/48 kHz
S/N > 65 dB
Potenza di utilizzo:
Tensione in ingresso AC 100-240V, 50Hz/60Hz
Consumo in funzionamento: max 25w
Consumo in stand-by: max 1
@cico orice actualizare este binevenita, nu ai de ce sa crezi ca ai dreaja pe cineva.
Pentru cei care doresc sa-si programeze telecomanda de dream 800 pentru a o folosi pe vu+ am gasit acest how to: http://vuplus.satfans.be/Documents/D...To_english.pdf
Mi-a placut anuntul de aici: http://www.sat-shop.co.uk/Digital-Re...duct_info.html
ps: unde e comparatia actualizata?
@ snow
are mare dreptate anuntul ala !
si ai nostrii zic ca "sunt neseriosi" producatorii, desi au fost achitate in avans nu pot fi livrate mai devreme de 2 saptamani !
IPBOX 900 HD, dreambox 800HD, dreambox 500, VU+duo, gigablue800HD, Vu+Duo2
Da stiu, in mod normal pe finalul lunii ar fi trebuit sa ajunga in tara. Se pare ca datorita numarului mare de comenzi nu au reusit sa-si onoreze termenele. Probabil au fost si ei surprinsi de cerere.
Nici ei n-au oferit o explicatie clara, iar cine plateste in avans si se vede amanat, normal ca devine un pic agitat.
Acum din ce-am aflat, in jur de 20 martie se vor gasi de cumparat si la noi. De obicei se astepta dreamul, acum 500hd se va gasi incepand cu 5 martie, iar vu-ul se lasa asteptat (doar e vedeta mai mare)
- io le iau amandoua si trebuie sa recunosc ca mai tare ma frige VU+ vs 500 HD !
IPBOX 900 HD, dreambox 800HD, dreambox 500, VU+duo, gigablue800HD, Vu+Duo2
@Snow,
Am actualizat (cu albastru) tabelul original,din linkul postat de tine.
Cu stima:
cico
Cum s-ar putea proteja documentul ala, vad ca de la 800 au disparut cateva date.
Mie nu imi mai apare tabelul.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
L-am actualizat la dream 800
A incercat cineva W!CAM Penthouse HD de pe 9.0E ? Am testat cu un Azbox HD Premium si nu il deschide.
Zildan, l-am salvat si ca pdf, poate te ajuta. Vad ca preturile n-au iesit, dar se intelege ca sunt in euro
@lyvyus,
Daca e sa dam crezare celor de la VTI Team,da merge.
"Mit der aktuellen Firmware 0.3.2 läuft auch das Penthosue W!CAM."
Cu stima:
cico