Dislikes: 0
@motorule
Faci alergie ca multi romani...se trage din educatie si scoala.
Ar fi cazul sa o accepti macar,sa o tolerezi, pt. ca in ceea ce priveste tehnica, ea tot din Germania vine. Adica "ea" fiind tehnica
Nu vezi ca nemtii pun umarul la aproape tot ce misca in legatura cu acest hobby?
Fara ei...nu aveam subiect de discutie.
Te asigur insa ca "simpatia" asta e reciproca: si ei ne suporta pe noi tot asa.
Pe drept.
Bafta!
@wambertosule
nu am avut niciodata inclinatie inspre latura umanista, drept urmare am facut liceu de informatica si facultate de calculatoare.
Cu nemtii nu nu am nici o problema ca natie, din contra, mai ales ca mama bunicului meu a fost nemtoaica 100 %. Toata treaba e legata de limba !
Cred ca treaba asta are legatura mai mult cu metabolismul decat cu educatia
Insa cred ca deja discutia este pe langa subiectul topicului din lipsa mea de rabdare in asteptarea receptorului !![]()
Last edited by Snow; 21-02-10 at 13:53. Reason: r12
IPBOX 900 HD, dreambox 800HD, dreambox 500, VU+duo, gigablue800HD, Vu+Duo2
OK, atunci am lamurit!
Credeam ca esti un extremist![]()
@motoru
Fii bun, pune si tu cateva poze din interior, sa vedem si noi cum sta cu hardware-ul, sa ne clatim putin ochii.![]()
BETATESTER DVB, GRATIS !!!!!
Daca are cineva smartcard-uri, si nu-i folosesc, eu le primesc cu cea mai mare placere (Achit transport +)
REGULA 12
cu toata placerea, da inca nu am primit receptoru !
Tot scriu pe aici ca nu mai am rabdare.
Fac poze la laptop daca vrei![]()
Last edited by zildan; 21-02-10 at 14:54. Reason: R12
IPBOX 900 HD, dreambox 800HD, dreambox 500, VU+duo, gigablue800HD, Vu+Duo2
@motoru
Vezi ca incalci repetat regula 12 si te taie adminu`sau moderatoru`din nou!![]()
Iaca tocmai ce l-am comandat si eu.Am aflat ca producatorul este acelasi ca si la kathy, in speta Marusys, deci de partea hard nu cred ca trebuie sa-si faca cineva probleme.Are o constructie robusta la interior, atent lucrat, radiator mare pe procesor, ventilator, deci cu supraincalzirea s-au eliminat problemele din start.Dezvoltarea software va fi cu siguranta pe masura din pricina contracandidatului sau care are un pret dublu.
Sunt si poze pe undeva cu el la interior, arata super.
totusi kathrein ramane pentru mine prima iubire, n-o sa renunt la el ca sa-i fac loc noului venit.