Results 1 to 9 of 9

Thread: O problema in mbox 0.4

Standard RSP member
    Mentioned
    3 Post(s)

Default O problema in mbox 0.4

Salut!
    Am o mica problema.Folosesc mbox 0.4 , am cateva linii bune , pe astra deschid Netmed - Absat MTV si mai era ceva pe thor imi deschide digi numai ca la canalele HD imi arata ca merge dar nu am imagine deloc e totul negru .Ce se intampla ?

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

sti,acuma sa fiu un pic rautacios,crezi ca daca ai mbox trebuie sa deschida HD?vad ca postati doar asa de dragul postari.lasand rautatea la o parte vad ca esti pe sectiunea dvb,acuma spune ne si tu noua,banuind ca ai ss2,ce driver folosesti,ce placa ai,ce player rulezi,ce codecuri ai,ce sistem de operai ai OS,cat de performant e pc etc si uite asa sta treaba si pe urma......
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member
    Mentioned
    3 Post(s)

PC :
    proc 9950
    ram 8gb
    hdd 1.5 tb
    video ati 4600 de 512 mb
    placa dvb skystar hd2
    SO windows 7
    programele de pe hotbird , cateva din ele (HD) imi mergeau nu aveam linii sa deschida Sky Italia sa le deschida si pe cele din pachetul italienilor , in schimb pe Thor imi deschide upc , digi , focussat si la canal nordic imi arata ca merge dar nu imi da imagine , ping am bun in carduri

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Cred ca ai doar carduri fake de la nordici.Parca asa se intampla daca mai tin carduri M2 de pe care nu mai deschide de fapt.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

treaba sta in configurarea buna a playeru lui si a codecu lui de care nu zici nimica dar in primul si primul rand calitatea liniilor pe care le ai.pentru a vedea un HD bine fara frezuri treb sa ai o linie in hop 1,posibil ca acolo unde iti arata ca deschide si nu se vede se poate ca acea linie sa nu mai aibe reshare catre tine mai ales tu fiind pe ss liniile sa nu fie chiar de mare valoare,asta e valabil acolo unde zici ca tu ai probleme

ca palyer eu iti recomand altdvd cu ciberlynk sau core avc insa nu stiu cum se comporta cu sshd,la mine pe un ss normal mergea super grozav.
    pe atunci foloseam flycccam,astea de acum nu stiu cum se comporta(conteaza si acest plugin)

Standard RSP member ovidiumarius's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Canal digital nordic fiind in conax merge chiar foarte bien si din distanta 2 uneori chiar si din 3. Insa dupa cum zicea @zmeura mai sus 99% primesti carduri false de pe M2 plus sau mai stiu eu ce moscuri ... diablocam ...

Standard RSP member
    Mentioned
    3 Post(s)

si cum as putea anula cardurile false? presupun ca imi trebuieste un ignore.list actualizat pentru ca la mine are 0 kb. Are cineva un ignore.list actualizat si poate sa imi dea si mie , va rog frumos!

Mentioned
    0 Post(s)

un ignore list iti blocheaza per total provideru de la toti,tu trebuie sa testezi linie cu linie si sa vezi unde iti deschide si unde nu iar in linia respectiva blochezi provideru
    in cccam e asa,dau un ex,{ 0:0:2, 092f:0 } ex fiind ptr dolce
    acum in mbox nu stiu cum e ca nu l am studiat

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca nu deschide de la un anumit boxid se poate bloca cu linia Y,parca.Dar cred ca e putin cam greu sa mai gasesti carduri de canal nordic,si HD, la ora asta pe gbox/mbox.Poate in mbox 0.6 sa mai gasesti,dar fara local,din distanta mare, eu zic ca nu merge nici cu temenele la papa de la Roma.
    :