-
Standard RSP member
O problema in mbox 0.4
Salut!
Am o mica problema.Folosesc mbox 0.4 , am cateva linii bune , pe astra deschid Netmed - Absat MTV si mai era ceva pe thor imi deschide digi numai ca la canalele HD imi arata ca merge dar nu am imagine deloc e totul negru .Ce se intampla ?
-
Expert Gigablue & Mut@tant 4k
sti,acuma sa fiu un pic rautacios,crezi ca daca ai mbox trebuie sa deschida HD?vad ca postati doar asa de dragul postari.lasand rautatea la o parte vad ca esti pe sectiunea dvb,acuma spune ne si tu noua,banuind ca ai ss2,ce driver folosesti,ce placa ai,ce player rulezi,ce codecuri ai,ce sistem de operai ai OS,cat de performant e pc etc si uite asa sta treaba si pe urma......
HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
TOP5: Zgemma H9, Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

-
Standard RSP member
PC :
proc 9950
ram 8gb
hdd 1.5 tb
video ati 4600 de 512 mb
placa dvb skystar hd2
SO windows 7
programele de pe hotbird , cateva din ele (HD) imi mergeau nu aveam linii sa deschida Sky Italia sa le deschida si pe cele din pachetul italienilor , in schimb pe Thor imi deschide upc , digi , focussat si la canal nordic imi arata ca merge dar nu imi da imagine , ping am bun in carduri
-
Membru de onoare
Cred ca ai doar carduri fake de la nordici.Parca asa se intampla daca mai tin carduri M2 de pe care nu mai deschide de fapt.
-
-
Canal digital nordic fiind in conax merge chiar foarte bien si din distanta 2 uneori chiar si din 3. Insa dupa cum zicea @zmeura mai sus 99% primesti carduri false de pe M2 plus sau mai stiu eu ce moscuri ... diablocam ...
-
Standard RSP member
si cum as putea anula cardurile false? presupun ca imi trebuieste un ignore.list actualizat pentru ca la mine are 0 kb. Are cineva un ignore.list actualizat si poate sa imi dea si mie , va rog frumos!
-
Expert Gigablue & Mut@tant 4k
-
Membru de onoare
Daca nu deschide de la un anumit boxid se poate bloca cu linia Y,parca.Dar cred ca e putin cam greu sa mai gasesti carduri de canal nordic,si HD, la ora asta pe gbox/mbox.Poate in mbox 0.6 sa mai gasesti,dar fara local,din distanta mare, eu zic ca nu merge nici cu temenele la papa de la Roma.