Daca imi amitesc @savinstelian a avut aceasta problema stab-dm800 dar nu mai retin exact care era problema daca nu ma insel era ceva cu lnb-ul dar totusi sai un search pe forum si sigur vei gasi
Dislikes: 0
am o antena de 1.20 si un motoras stab care au functionat cu un dreambox 800(distanta de la antena la receptor este de vreo 25m).problema este ca dreamboxul nu mai invarte antena ,se aude un bazait la motoras si moare,alta data o invarte la satelitul respectiv,dar foarte rar.Precizez ca am incercat cu alt receptor si este totul in regula,deci nu se pune problema ca motorasul sa fie stricat.
Se poate sa nu ii transmita curent suficient la motoras?
Ce este de facut,sa schimb imaginea sa listez manual ?
Daca imi amitesc @savinstelian a avut aceasta problema stab-dm800 dar nu mai retin exact care era problema daca nu ma insel era ceva cu lnb-ul dar totusi sai un search pe forum si sigur vei gasi
..::EGAMI TEAM::..
am LNB inverto black ultra de 0,2 db
dac pun o sursa de 12v dar scoate 4 amperi(el are de 3 am) influenteaza cu ceva
o sa incerc maine,am comandat una
salut
mi-a venit sursa de 12V si 4A.AM montat-o si surpriza:
acum numai am nici semnal pe satelit
solutii?
Ma tem ca tunnerul lui DM800 a incasat-o ! eventual de la ceva descarcare atmosferica ! un cablu asa de lung este in sine o antena care capteaza orice descarcare electrica atmosferica ! ...evident vara !
acum am semnal dar tot cu intarzieri muta antena si greu .Alta problema SNR nu este stabil cand scade cand creste ,cand am 14.20 ,cand 14.10
maine o sa schimb si lnb poate consuma prea mult sau nu se impaca cu tunerul
(acum am inverto blak ultra)
Pune si un screen cu setarile pe care le ai la tuner.
E ultimul post pe care il mut, de acum le sterg. E chiar atat de greu sa cititi
Acest forum este doar pentru postarea imaginilor!
Folositi acest topic: http://sateliti.info/showthread.php?t=33
sau
http://sateliti.info/forumdisplay.php?f=68
ii setat pe usuals
configuration mode simple
mode pozitioner
longitudine
latitudine