Results 1 to 4 of 4

Thread: schimbare de pe romtelecom pe upc

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member 1966dan's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Post schimbare de pe romtelecom pe upc

cine stie ce sa fac am schimbat internetu de pe romtelecom pe upc si as vrea sa fac sharing multumesc

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Suna la Romtelefon si spunele ca vrei sa renunti la ei (daca poti,adica daca esti inafara perioadei contractuale).Ei te vor intreba de ce iar tu le vei spune ca din cauza preturilor si ca ai gasit o oferta mai buna la UPC.Asa ei iti ofera abonament la jumatate de pret si tu vei ramane tot cu ei.
    Altfel nu e greu sa te abonezi la UPC,in cateva zile te rezolva.Depinde de pret care e sub Romtelecom,dar peste daca Romtelecom iti va da oferta la jumatate de pret.
    Sharing merge la ambii,doar daca nu aveai modem USB de la Romtelecom.Acela se poate schimba.
    :

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Talking

Quote Originally Posted by 1966dan View Post
    cine stie ce sa fac am schimbat internetu de pe romtelecom pe upc si as vrea sa fac sharing multumesc
    sharingul pe netul de la upc merge super bine ... trebuie un card si apoi anunturi pe siteuri de card-sharing si liniile vor curge spre config-ul tau tu trebuie doar sa opresti doar acele linii care te intereseaza
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Thumbs down

Eu am fost client UPC , dar serviciile lor mi-au provocat o scarbă profundă. Nu mai spun de faptul că download/upload e asimteric la ei. Dispreţ total la adresa clientului . Din fericire nu sunt singurii furnizori de internet.

.