Results 1 to 8 of 8

Thread: EPG litere amestecate gemini 4.6/dm500s

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default EPG litere amestecate gemini 4.6/dm500s

Salut,
    Ma poate ajuta cineva cu o treaba ca sunt dezamagit total..am gemini 4.6 pe un dm500 si de cand l-am instalat merge struna,cccamul lucra perfect,am 8 lnb-uri prin diseck,toate setarile brici doar ca la epg amesteca literele..aveam la un moment dat pe antena1 "Kasca lui Zorro" si "Rest de fidelitate" la epg..pare amuzant dar nu e:P...nu as fi avut asa mare problema dar azi am bagat si drtic si acolo la incarcarea subtitrarii e dezastru ce ghiveci face de mai iute inteleg nemteste decat sa citesc subtitrarea aia...mentionez ca am dezinstalat traducerea in limba romana si am rebagat-o si tot asa,am lasat gemini doar in engleza si la fel face..nu as reinstala imaginea deoarece merge mult prea bine ca sa o rad
    Mii de multumiri pt orice ajutor posibil

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

sa sti ca e amuzant auzi kasca lui zorro dar nu inteleg de ce nu lasi pe default adica instalarea imagini si cu asta basta de ce treb sa instalezi pluginuri cu subtr si alte cele(eu asta am inteles,sper sa nu gresesc)
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default kasca lui zorro

iti poti da seama ca si pe mine ma distra la inceput dar la un moment dat am impresia ca face dm500-le misto de mine..azi maine ma injura cu vreo combinatie dinasta bizara))...nu acuma pe bune..faza cu kasca lui zorro era de la bun inceput ,din epg-ul imaginii..fara sa ii bag niciun plugin..abia azi m-am iritat rau de tot cand am vazut ca si subtitrarile rulate cu drtic le amesteca la fel
    Mersi de raspuns..nu tiu ce saracie sa ii mai fac

Mentioned
    0 Post(s)

daca esti sigur pe mac si nu ai avut probleme repune imaginea dar direct de pe dream de pe situl lor

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

eu am gemini 4.6 no time bomb drhg..sunt sigur pe mac dar daca bag sa zicem tot 4.6(aia curata) direct de pe server din dream nu risc sa pierd setarile si ce am prin el?

Mentioned
    0 Post(s)

deci,te rog sa faci lucru asta numa daca esti sigur pe receptor(sa nu ma injuri pe urma)mai ce sa zic logic ar trebui sa ramana exact asa cum ai setarile tu acum cred ca conexiunea la net o schimba(nu mai retin exact nu vreau sa vb prosti)insa un prieten si coleg de forum a zis ca ramane pe aceleasi setari

si apoi de ce folositi voi imagini gen kdyhi,dkurg sau cum o mai fi,mai bine alta imagine decat ceva prelucrat,sorry dar am eu un fix cu treaba asta