Vai ce bine ar sta asta in casa la mine... vai vai... nici nu-mi vine sa-mi imaginez
Fata de pitica mea plasma de 42 de inci (Tot Viera dau HD Ready)... cred ca la un film trebuie sa fug pe langa el ca sa vad tot ce misca in acel film.
I'm in love!
Dislikes: 0
Panasonic Viera Full HD 3D
![]()
http://www.tomshw.it/cont/news/panas...i/23455/1.html
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
Vai ce bine ar sta asta in casa la mine... vai vai... nici nu-mi vine sa-mi imaginez
Fata de pitica mea plasma de 42 de inci (Tot Viera dau HD Ready)... cred ca la un film trebuie sa fug pe langa el ca sa vad tot ce misca in acel film.
I'm in love!
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Numai pe Disney Channel l-as tine!!!Mi-as lua lansetele,le-as pune pe pozitie si nu ar mai fi nevoie sa ies din casa ca sa merg la peste sa ma delectez.
Superb TV.
Problema mai mare ar fi asta: de unde o casa cu un living potivit pentru asa TV?
Cand rezolv cu casa revin si va spun daca aleg modelul asta sau cel pe care il voi pune in fata cladirii "Burj Dubai" pe care intentionez sa o cumpar tocmai in vederea achizitionarii respectivului LCD cu diagonala cat o vila.![]()
: