Results 1 to 10 of 10

Thread: Utilitar gratuit - USBDiskEjector

Standard RSP member dorinelu's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Utilitar gratuit - USBDiskEjector

Ocupand mai puţin de 500KB, USBDiskEjector este un utilitar gratuit pentru simplificarea procesului de deconectare a drive-ului USB.
    http://www.4shared.com/file/19027125...jector112.html
    Never settle for less than perfection. Never!

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Simplificarea procesului de deconectare a drive-ului USB in ce sens? Eu personal nu prea ii vad rostul atata timp cat exista Plug & Play. Bag stick-ul si il scot dupa bunul meu plac, fara sa fiu nevoit sa fac vreo operatiune de "eject" sau sa folosesc "safely remove this hardware" sau astfel de aplicatii.

Imi scapa ceva?
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Mentioned
    0 Post(s)

Cred ca faci parte din cei 5-10% care nu folosesc disconect la usb storage

Mentioned
    10 Post(s)

Nu stiu daca sunt doar 5-10% (nu cred ca a facut nimeni un sondaj, cel putin eu nu stiu de el) insa sincer, nu vad rostul, atata timp cat procedura plug and play este sigura, certificata, de ce sa mai dau safely remove la un dispozitiv care foloseste tocmai aceasta procedura? Am impresia ca este doar o proasta informare, impusa acum ceva timp, asupra consumatorilor.

Si CD-ROM-ul (DVD-RW-urile si celelalte) au optiunea de eject care este la fel un safely remove button, insa asta nu inseamna ca se intampla ceva daca apas pe butonul de pe acel CD-ROM si nu dau eject. Atata ca in cazul stick-ului nu exista buton pentru ca nu are nevoie, de aceea s-a si facut plug & play, pentru a facilita, in primul rand, acest aspect.

Asta e parerea mea, daca aveti probe contrarii clare cum ca e gresita atunci astept argumente.

/le:
    Sa nu ma intelegi gresit, e bine ca ai postat acea aplicatie, poate sunt care o vor folosi, eu doar am profitat de ocazie si de subiect ca sa-mi spun parerea legata de acest fenomen.

Mentioned
    0 Post(s)

Cel mai bine sa faci un pool pe chestia asta, sa vedem exact care e procentul celor care folosesc "Safely Remove Hardware"... odata ce si Windows 7 are optiunea asta, eu cred ca e utila.
    Aprox. 5-10% din persoanele care le cunosc eu.
    Daca programul(utilitarul) ti se pare inutil pentru 100% din useri RSP, te rog sa stergi subiectul.

Mentioned
    10 Post(s)

Da, din punctul meu de vedere acest gen de utilitare mi se par inutile, insa am specificat ca ai procedat bine sa-l postezi pentru ca sunt sigur ca sunt multi care il vor folosi.

Daca imi spun parerea despre ceva si parerea mea este in detrimentul acelui lucru, asta nu inseamna ca il interzic pe forum sau mai stiu eu ce, imi spun doar parera personala fara a avea vreun interes sau scop, chiar din contra, il agreez atat ca initiativa cat si ca un nou subiect constructiv de discutie care nu face decat sa aduca un plus de cunostinte membrilor nostrii.

Sa stii ca poll-ul e o idee buna, eu sunt chiar curios si o sa iti editez primul post ca sa atasez un poll acestui topic sa vedem cam cat la suta din cei care voteaza folosesc obligatoriu optiunea "Safely remove hardware" si cat la suta considera ca nu-si are rostul.

Mentioned
    0 Post(s)

Merci pentru intelegere, si eu sunt curios de rezultatul pool-ului

Mentioned
    10 Post(s)

Done, puteti vota aici.

Standard RSP member hd56fox's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Cred ca problema e putin gresita. Adica intrebarile din poll mai puteau cuprinde una.
    Nu e nevoie sa-i sai dai safe remove decat daca ai scris ceva pe USB. Daca ai citit doar de pe el nu e nevoie. Daca nu dai safe remove risti ca sa nu fi salvat in totalitate pe stick datele respective. Cel putin eu am patit acest lucru. Windows nu scrie nici pe disk datele atunci cand lucrezi, el le tine in buffer si le scrie din cand in cand, tocmai pentru a optimiza lucru cu hardul. La fel se intampla si cu USB-ul. Eu asa stiu.
    Plug&play se refera la faptul ca dispozitivul va fi recunoscut automat de sistem fara a mai instala ceva pentru acel dispozitiv (sau se instaleaza automat de sistem) fara ca utilizatorul sa-si piarda timul cu gasitul de drivere.
    kathy 910,Panasonic,Onkyo TX-SR706,dm800cl

Mentioned
    10 Post(s)

Nu stiu daca am inteles bine la ce intrebare te referi... la una de genul: Folositi Safely remove hardware doar in cazul in care copiati ceva pe stick?

Daca la asta te referi atunci eu zic ca nu-si are rostul pentru ca pe noi ne intereseaza mai mult daca se foloseste sau nu aceasta optiune... cum se foloseste e mai putin important pentru ca oricum e evident.

Cat despre plug & play stiu care e scopul lui insa faceam referire pentru ca odata introdus stick-ul acesta este recunoscut prin aceasta metoda/proces/ce o fi iar asa cum este introdus la fel de bine poate fi si scos iar faptul ca apesi sau nu pe remove safely nu iti garanteaza o oarecare siguranta cum ca stick-ul a fost scos coresc din USB... nu stiu daca ma fac inteles unde vreau sa ajung...

Oricum, astea deja sunt discutii secundare, cea principala era daca intr-adevar lumea foloseste acea optiune tot timpul cand baga un memory stick intr-un USB si daca aplicatia postata mai sus de colegul nostru forumist @dorinelu isi are sau nu rostul. Pana acum vad ca voturile sunt cam jumi juma desi argumentele sunt mai mult negative decat pozitive... interesant.

Tags for this Thread