Asa l-am pus.Mai are pana expira.A stat azi pe tvr1 5 ore si nu a venit nimic.In webif la sbox era 0 emm.Poate ca fiind duminica nu s-a trimis nimic.Mai incerc si in zile lucratoare.
Normal ca face update,cu orice versiune,fiind un emu creat pentru cardurile nagra.Doar ca daca vrei sa faca asa ceva trebuie sa il folosesti independent,fara cccam in paralel.
Setat:
-server_only=0
-emm=0
Pune-l la update din timp,nu in ultima zi de entitlements.
:
Asa l-am pus.Mai are pana expira.A stat azi pe tvr1 5 ore si nu a venit nimic.In webif la sbox era 0 emm.Poate ca fiind duminica nu s-a trimis nimic.Mai incerc si in zile lucratoare.
O sa trebuiasca sa suni sau sa ceri update pe net,deja e tarziu sa mai primesti ceva,poate doar din noroc.Alta data pune-l la update macar odata pe luna chiar daca el mai e activ oricum 1-2 luni.
:
Eu am cerut o reactivare a cartelei online, pus pe sbox, DM 800, si in 5 min a luat-o. Mi-au inchis pachetul MaxPack, de aceea am fost nevoit sa cer o reactivare.
Update/prelungire faceam cu oscam/dvbapi, dar o reactivare nu am riscat cu oscam, asta e. Poate data viitoare voi risca o reactivare a cartelei si cu oscam.
Asta fiind saptamina trecuta, deci acum 3/4 zile.
Numai bine
Vedeti in webif (atat la sbox cat si la oscam) daca ajung emm la card si atunci sigur fac update la card.Pot fi contorizate emm-uri dar cardul sa nu faca update pentru ca nu ii sunt destinate,asta nu inseamna ca e emu de vina ci doar ca trebuie incercat in alta zi sau sunat.Vedeti ca pe site-ul lor cand cereti reactivare nu se activeaza decat dupa ce ati primit mail.
Daca aveti clienti cu mgcamd sau oscam cu dvbapi puteti da linie N din sbox si sa setati sa primiti update de la ei,asa cardul se va updata in permanenta.Eventual acelasi lucru se poate face cu un al doilea receptor,fara cccam,doar cu mgcam,oscam sau chiar tot un sbox in mod mixt.
:
New SBox 0.0.5-2 #8 (Tests)
-Added support for Conax cards CAS7 married, require the receiver rsa original (thanks to mitega), more info in the sbox.conf
-Added option 'controlsid', this option may limit the number of channels that can open a card at a time, more info in the sbox.conf
SBox 0.0.5-2 #9 (Tests)
- Added support for OMNIKEY readers. Change the value of reader = 3 and sci = 0. If you have more than one reader, you create another slot with sci = 1 and so on. Currently only support these readers mips and x86 versions.
- (CCcam) I changed some things to try to solve the problems you had some.
-Changed the server configuration radegast more info on the version Compiled sbox.conf-based routers dd-wrt
SBox 0.0.5-2 # A (Tests)
- (PC / SC) Compiled versions for PPC and x86 (64 bit) with support for OMNIKEY readers
- (Webif) Updated the "Entitlements" now shows more info
- (CCcam) Small changes
- (Viaccess) Now you should work long ECM (unaudited)
dupa multe incercari am reusit sa instalez si sa configurez corect sbox pe dm800 si sa-l imperechez cu cccam pentru un card digi. il folosesc asa de 8-9 luni, si de ceva timp am observat un fenomen care nu stiu daca este normal. imaginea ingheata pentru 10-20 sec, apoi isi revine singura. banui ca problema este cea din imagine. va rog sa-mi spuneti daca este normal (reseturile sunt dupa 5 ore de functionare sbox, folosesc versiunea 004-7). pot posta configurile pt sbox daca este nevoie. multumesc.
[IMG]Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Ai pus port.list?Vezi daca apar si bad ecm la users.
:
incearca si cu alte versiuni 0.0.5-1 macar daca nu si 0.0.5-2
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
nu, nu am pus port.list pentru ca in caz ca se schimba vre-un program sa nu-l pierd, si, da, apar bad ecm la users.
sa incerc sa pun port list? de unde sa iau unu`? eu nu stiu sa-l fac singur...
multumesc mult pt. raspuns.
---------- Post added at 17:17 ---------- Previous post was at 17:12 ----------
configurile ramin aceleasi? cu care ziceti sa-ncerc? as dori sa stiu care e cea mai stabila, nu de lene, dar timpul meu este foarte limitat, si efectiv nu am timp de teste de o zi, doua. multumesc mult pentru raspuns.
Creezi un fisier denumit port.list in var/keys (usr/keys la enigma2) si apoi pui cu copy-paste lista cu programele pe care le deschide cardul de aici http://sateliti.info/showthread.php?...nu-numai/page2 .Ce nu e platit nu pui.Cand se scot sau adauga programe mai face cate un user update la lista,dar nu se intampla des.
Acum testeaza cu versiunea asta daca tot e functionala,sigur de la lipsa listei ti se trage,parca la ultima versiune se mai schimba putin legat de useri,are parola pe webif si e mai bine pus la punct.
:
multumesc pentru raspuns, acum incerc si va tin la curent. in alta ordine de idei, am ecm time 420-460 ms cu acesta versiune de sbox. oare ajung la ecm mai redus cu versiunile mai noi? daca da, incerc sa pun una mai noua, dar m-am chinuit zile intregi s-o fac sa mearga pe asta pe care o am acuma, pina nu am pus 2 MHz la reader nu a vrut. multumesc (si pentru raspuns si pentru promptitudine).
Last edited by val; 06-07-12 at 18:39. Reason: Vezi pct. 12 din regulament
Salvezi configurari,script,etc sau faci un backup la toata imaginea si apoi testezi si ultima versiune,doar asa inveti sa lucrezi cu el.Timpii cam astia ar fi,nu ai ce sa ii faci mai mult.
: