Testat pe dm500 cardul de focus caid 0b00,merge bine cu timp de raspuns ceva mai bun decat newcs pentru aceeasi frecventa de 6 Mhz,la newcs aveam undeva la 180ms acum am undeva la 150ms.
Dislikes: 0
Testat pe dm500 cardul de focus caid 0b00,merge bine cu timp de raspuns ceva mai bun decat newcs pentru aceeasi frecventa de 6 Mhz,la newcs aveam undeva la 180ms acum am undeva la 150ms.
Versiuni mai noi
1. sbox 0.0.4.7#2.rar
2. e1_Sbox_CCcam_nab.tgz (nabilo e1)
Code:What's New? 0.0.4-7 #4 -Fixed some improvents (again), sorry +Added support for NOI smartcards (NAGRA over IRDETO) +Added support for more NAGRA smartcards +Added phoenix support for IRDETO smartcards +Added phoenix support for NDS smartcards (experimental) +Added smartreader support for IRDETO smartcardsHai careva cu un test NDS sau Conax la update,in phoenix,etc.Code:SmartCards Supported: ===================+===+===+===+=======+===========+ System |EMM|ECM|SCI|Phoenix|Smartreader| ===================+===+===+===+=======+===========| Nagra2/3 |Yes|Yes|Yes|Yes |Yes | -------------------+---+---+---+-------+-----------| Nagra Tiger/NCMED |Yes|Yes|Yes|Yes |Yes | -------------------+---+---+---+-------+-----------| Viaccess |No |Yes|Yes|Yes |Yes | -------------------+---+---+---+-------+-----------| Seca |Yes|Yes|Yes|Yes |Yes | -------------------+---+---+---+-------+-----------| Irdeto |Yes|Yes|Yes|Yes |Yes | -------------------+---+---+---+-------+-----------| NDS |?? |Yes|Yes|?? |Yes | -------------------+---+---+---+-------+-----------| Conax |?? |Yes|Yes|?? |?? | -------------------+---+---+---+-------+-----------+ Protocols Supported: ===================+======+======+===+===+ System |Server|Client|EMM|ECM| ===================+======+======+===+===+ Newcamd |Yes |Yes |Yes|Yes| -------------------+------+------+---+---+
:
L-am facut sa mearga , dar singur. cccam nu ruleaza si nu gasesc ce setari sa mai fac . pe un dm500 in mod 0 merge bine cu un card 1880, dar atit timp cit selectez sbox din butonul albastru nu vad decit ce poate cardul sa-mi ofere. liniile din cccam sint moarte. Nu am nici optiunea din pagina web de management sa adaug useri.
Deci partea de sharing nu functioneaza iar sintaxa "server1=dummy:dummy@localhost:15051/0102030405060708091011121314/2" n-o inteleg.
Aceasta ar trebui sa fie linia N pe care o primesc de la un server de newcs , dar la cum am crezut eu ca trebuie server1=userarola@dns
ort...... nu se conecteaza
Last edited by lao; 07-04-10 at 21:41. Reason: completare
2 zile am incercat Hello Hd si Mtv Unlimited cu el. Nimic. Hello HD nici macar nu citeste ATR, la MTV citeste dar nu initializeaza.
Momentan, for me, NO CONAX!
Cardul Rom180 ,revMer00(1880) merge bine in combinatia CCcam213+sbox0.4.6.
Eu o am de cind a apaut versiunea asta de sbox si este ok atit ca nu a facut update .Am dat jos ultima versiune (0.4.7 )dar nu am pus-o inca.
La mine in sbox.conf am :server_only=1 ,mhz=310 iar in user.sbox ,au=1,
probabil ca server_only trebuie sa fie 0 pentru update.
Apropo,receptorul este un DM7000 cu GP4.7.
Salutari.
Pentru AU server_only=0 si la card unde e pus bk,rsa trebuie emm=0.Tot aici pentru a bloca toate emmuri puneti suma celor 3 variante,adica 7 sau ce varianta aveti nevoie.Asta ca sa faca au sbox.
Daca vreti au de la client atunci trebuie intradevar umblat in user.sbox iar sbox poate lucra si numai in mod newcamd server cu server_only=1.
:
Merge binisor ultimul sbox, mult mai stabil ca si versiunea anterioara. Are ecm cu 15ms mai mare ca si oscamul dar este okay.
Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal!
Pacat ca nu stie pcsc...
..::EGAMI TEAM::..