Results 1 to 4 of 4

Thread: Va merge Animax RO? Dar sunet AC3/Dolby la HBO RO?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP Enigma Team
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Va merge Animax RO? Dar sunet AC3/Dolby la HBO RO?

Problemele sunt diferite, dar am zis sa nu mai deschid topicuri separate:

1. Animax RO nu imi merge deloc, ecranul e negru. Celelalte canale merg bine, semnalul e OK. Imi merge Animax HU, dar ala nu ma intereseaza. Stie cineva ce se intampla, sau poate la altii merge?

2. La HBO RO exista si optiunea de sunet AC3/Dolby, dar cand o selectez de obicei nu am sunet deloc. O data sau de doua ori numai am prins ceva sunet, dar cu baraieli si intreruperi.

Am atat receiver Digi Humax nou (2 bucati, 2 abonamente), cat si un Kathrein 910 legat la un amplificator Denon 1910.

Standard RSP member amorak's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by proteus View Post
    2. La HBO RO exista si optiunea de sunet AC3/Dolby, dar cand o selectez de obicei nu am sunet deloc. O data sau de doua ori numai am prins ceva sunet, dar cu baraieli si intreruperi.
    nu cred ca toate filmele transmise de HBO au sunet ac3, optiunea exista, dar nu are ce sa se auda daca nu exista stream-ul. problema cu intreruperile e de la Kathrein...
    dm800hd, T90 39E-28E-23E-19E-16E-13E-9E-5E-1W , 37LH4000, Logitech Z-5500 Digital

RSP Enigma Team
    Mentioned
    0 Post(s)

Aha m-am prins, "in Dolby where available... or when available" Iar baraielile nu erau intreruperile despre care am mai discutat noi, era un barait continuu, ca de motocicleta. M-am uitat pe site la program, nu spun care sunt cu Dolby si care nu. O sa mai vanez.

Despre Minimax/Animax se stie ceva?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Salut

La mine a mers bine AC3 -ul si era sunet pe el la toate filmele.Unde nu era DD mergea pe Stereo. De cateva zile in nu mai merge deloc, deci cred totusi ca este o problema undeva...
    Dm800HD se/Optibox Raptor HD, Motor Opticum Dm3800, Inverto Black Ultra /110 Triax Fe+0.9 Fe