Cred ca deja si Dumnezeu e satul de prostiile/prostii din televiziunile romanesti
Dislikes: 0
Actorul Toni Tecuceanu de la "Cronica Carcotaşilor", a decedat de dimineaţă la Institutul "Matei Balş"
motivul:gripa porcina
m-am intalnit cu el in urma cu cateva luni,mare om,mare caracter...
Dumnezeu sa-l odihneasca si pe carcotasi sa-i pazeasca
eu
Cred ca deja si Dumnezeu e satul de prostiile/prostii din televiziunile romanesti
Dumnezeu sa il odihneasca in pace!
Se pare ca nu e de joaca cu Ah1N1
@doktorofsat nustiu cat sti despre acest virus!
Cat despre moarte....
..::EGAMI TEAM::..
@doktorofsat-poate ca nu ti-au placut, dar nimeni cu trebuie sa plateasca cu viata,nu este un motiv sa iti doresti ca cineva sa moara...am dreptate?
sa-l odihneasca Dumnezeu
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Päcat a fost un actor bun
Dumnezeu sä-l odihneascä
Titlul "Moare Cronica Carcotasilor???" mi s-a parut cam dur.Scuze,dar asa suna mai decent.
Chiar era haios in unele roluri.Pacat.
:
la cit umor mai promoveaza era potrivit si primul ( titlu )
care esti medic , ia marturiseste legatura AH1/N1 cu decesul supraponderalilor !
@pacala a.k.a smv
mortii cu mortii si vii cu vii
@doktorofsat: da, mortii cu mortii si vii cu vii. Dar, totusi,formularile tale lasa de dorit...
Parca zicea maica-mea azi ca nu doar el a murit ci si inca cineva, tot de pe platoul carcotasilor... nu-mi mai amintesc de cine zicea...
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
moartea acestui om a declansat o isterie la nivel national pentru ca fiecare om sa isi faca vaccinul antigripal
isterie in randul celor care il urmareau, asa suna corectCode:isterie la nivel national
daca omul isi declara ca si brand numele la ORDA,acum urmasii lui aveau o gramada de bani....