0

Dislikes:
0
-
@dbhungry mersi mult ! ...exact acolo am montat si eu conectorul cu 3 pini pe care l-am luat de pe o placa veche de pc , dar nu am lasat decat 2 pini ...Am crezut ca acolo sunt 12 V ...Am ales solutia cu un ventilator cu led-uri mov , de la Thermaltake de 120x120x25 care bate in jos spre procesor ....si are potentiometru montat pe o placa metalica de tip PCI (se monteaza in pc ) ...nu mai stiu cat a costat ...il am de mult , a mers intr-o perioada pe cun calculici , dar ma enervau firele si l-am scos . La turatie minima nu se aude nimic cu urechea la 5 cm de receptor , dar kathi este usor cald , incastrat in mobila spatiul avand 20 cm , pana sus mai raman 10, iar in laterale cate 1 cm . Cu ventilatorul in turatie maxima se aude un fasait de aer , doar de aproape , la cativa centi de receptor , in schimb acesta este absolut rece pe toate partile , chiar si pe fund sub procesor .... am scos repede capacul , care nu era fixat in suruburi si am pus mana pe sursele calde ( sunt 3 pe placa de baza si 3 pe placa de alimentare ) ...acestea atunci incepusera sa se incalzeasca. Este SUPER ! KATHI ESTE ABSOLUT RECE ! si am constatat ca merge mai bine ...secventa de boot este mai scurta , este mai stabil pe imagine . Led-urile mov imi confirma functionarea ventilatorului , acesta se stinge doar in deep standby. Am testat si cu un ventilator mai mic pus sa scoata ...este aprox. ok , dar mai mult acesta turbioneaza aerul in interior....solutia cea mai buna este cea cucu ventilator de 12 cm.
Acum intrebarea este : unde se afla 12 Voti , pt alimentarea unui hdd ?
Last edited by mario08; 29-05-10 at 09:55.