Dislikes: 0
astazi a venit thunderul . parca mi-am cumparat al dm800 !!! merge super o.k. ! scanat satelitii mai rapid , gasit mai multe programe si supriza cea mai frumoasa : dupa 20 de comutari numai pe programe hd si pe sateliti diferiti nu a dat : tune fail ! evrika !
Ok ce tip de instalatie ai?
..::EGAMI TEAM::..
sa inteleg ca ai schimbat tunerul?
ai cumparat altul nou sau l ai schimbat pe garantie?
Vu+Zero4K, Offset Motor 1m
@gobi am 6 antene & diseq gold edition 10x1 ( 1w, 13e, 16e, 19,2e, 18,2e, 39e ) lungimea cablului pina la diseq : 7m , de la diseq pin la prima antena 1,5 m si pina la ultima 4m .
imaginea folosita ( cine are cohones ) : http://www.easysurf.ro/0xeqoxyx3ot6/..._8a8f8.nfi.htm pentru ss72
@mark: thunerul mi s-a schimbat pe garantie ! de la chinezul de fagaras ! cinste lui !
nu , are acelasi condensator de 6.3v la 1000 de uF ! daca vre-ti sa umbla-ti in cloane la recomandarea cuiva ar trebui schimba-ti acesti condensatori in tuner si in receptor : alea mari de 4X4700uF 10V, 4X2200uF 6.3V si 5X22uF 25V 1X680uF 25V si 1X470uF 16V si1000uF-6,3v . eu unu" nu am curaj si ma opresc aici cu testele !
![]()
Eu zic sa faci o verivicare cruta la disq sa vezi ce nu se leaga bine e inposibi ca si al 2-lea sa se duca asa repede
@gobi maestre , te gindesti la Sf. ION ?
-sau esti pe stil vechi ?
![]()
merge ok !!!![]()
AAAAAAAAA scz all "nu a dat tuner fail" se pare ca nu am vz !nu"soryy
![]()