Lasa EPG-ul in pace ca nu are nimic.Eu zic sa mai scoti din liniile alea de cccam.Sunt cam multe.Mai mult ca sigur una care ai adaugat-o de curand iti face probleme.
Lasa EPG-ul in pace ca nu are nimic.Eu zic sa mai scoti din liniile alea de cccam.Sunt cam multe.Mai mult ca sigur una care ai adaugat-o de curand iti face probleme.
Salut, pentru a avea memoria DM ului 500 mai libera , din observatiile mele ,cu var ul pe la 70-75 % , DM ul face probleme , poti edita pe pc , setting urile ( stergi satelitii care nu ii folosesti ) . Bafta .
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
M-am gandit si la asta, dar se pare ca nu are treaba. Am lasat numai 5 linii doar cu localele peeerilor respectivi(fara hop2) si tot la fel se manifesta.
Satelitii oricum ii am editati si lasati numai pe cei care ii folosesc.
M@xIm0V
![]()
Pentru mai mult spatiu elimina tot ceea ce crezi ca este mai putin important, lasa doar acel emulator care este util, elimina plugin-urile mai putin folosite si elimina periodic din temp fisierele ce pot acapara spatiu in var dupa un anumit timp, de ex. warnings.txt; osdshot.png...etc.
foloseste mount cifs pe hardul calculatorului si seteaza epg-ul sa isi faca cache in var /mount/hdd . eu asa am rezolvat problema ca sa nu manace memorie din dream epg-ul.
Elimina cam tot ceea ce nu este nevoie...asa am patit si eu , ajunsesem undeva la 70% si se misca greu , foarte greu....am sters tot ceea ce nu este necesar...ai am ajuns sa am cam 50%..
Spaiu in var am 890 kb(31% din var este free) asa imi zice si scade cam pana la 860 kb maxim daca las numai pe un provider 1 zi intreaga fara sa comut pe altul. Problema e ca nu am ce sa sterg.( Dar as putea face ceva de genul: sa pun sa se descarca EPG in locatia /var/tmp si sa-l pot programa sa faca erase in /var/tmp la 10 minute?
M@xIm0V
![]()
ia vezi tu la extras/setup ..EPG settings .. Autosave e OFF? .. numai ma uitam la setarile mele ..![]()
In prezent am imaginea NEMESIS 4.4 Borsalino, nu vad nicaieri ce ai specificat tu. Banuiesc ca e la GEMINI. Dar ajuta la ceva acea setare? Mersi mult!
M@xIm0V
![]()