-
Eu receptionez ambele atat H/V cat si H/L cu un LNB circular INVERTO, desigur cu unele modificari in setarile receptorului!
-
Standard RSP member
interesant
dic_star:foarte interesant cum ai procedat .si ai aceleasi valori ale semnalelor pe frecventele liniare ca si cu un inverto liniar?
-
Din pacate 36E are doar cateva tp in polarizare H/V si acestea sunt cu SR sub 5000 si cu putere slaba pentru zona de sud a tari! Singurul transponder recep pe vreme favorabila este 12521 H 4340 1/2 care intra doar daca este cer senin, in rest nu am receptie pe nici un tp de pe acest satelit cu polarizare H/V! Pe timp favorabil receptionez stabil majoritatea tp cu pol circulara! Cei drept nici nu am LNB in focar , il am in focar secundar la 8grade de focar pe o antena de 1.2!
-
Standard RSP member
lnb normal
dic star 89: dar ceilailti sateliti cum merg cu lnb circular pe transponderele liniare?au semnal mai slab decit cu un lnb normal?
-
Ceilanti sateliti nu i am incercat, LNB circular il am pt 36E , nu am H-H , antena este fixa, ofset !
-
Un nou tp am receptionat:
Frecv: 12545
Pol: H
FEC:5/6
SR: 02734
Ideea este ca pot sa receptionez atat tp cu polarizare circulara H/L cat si cele cu polarizare normala H/V cu lnb INVERTO cu pol circulara!
-
Banned
Ia incearca 11678 H 5000 3/4
-
Banned
sal
fratilor azi am dechis tot pachetu ntv+ cu o simpla bucata de plastic din aia de telefoane am pus-o in ghidu de unda pe jumateTATE PE DIAGONALA.....GHIDULUI DE UNDA AM SEPARAT LNB .... si merge am antenna de 1.5 lnb inverto semnal mai pe toate 83 la suta si merge si banda toata KU
O SIMPLA BUCATA DE PLASTIC DESI MERGE ...
-
Bravo....bine ca merge...