Felicitari @vladcarama
Apropo,doua intrebari:ce tiraj are cartea si va fi si in Romania?,intreb deoarece daca nu am inteles gresit tu esti de loc din Moldova
Un an nou plin de realizari![]()
Dislikes: 0
FELICITARI SI SATI ADUCA ANUL NOU TOT CE ATI DORESTI SI NUMAI BINE
LA MULTI ANII![]()
Felicitari @vladcarama
Apropo,doua intrebari:ce tiraj are cartea si va fi si in Romania?,intreb deoarece daca nu am inteles gresit tu esti de loc din Moldova
Un an nou plin de realizari![]()
Ma bucur mult ca a trezit interes sau curiozitate cartea. Pun unele detalii despre ea, prima pagina.
M-as bucura daca ash putea sa v-o ofer cu Dedicatzie...
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
Poate si sigur multi de aici nu le permite timpul de a mai citi carti,si mai puti o carte cu astfel de specific dar sunt sigur ca daca ar fi disponibila si in Romania multi de aici ar cumpara-o si poate ca si o mare parte ar citi-o,macar in spiritul colegialitatii.Sunt multi oameni cu capacitati si minti luminate care ies greu la lumina datorita sistemului ***** ,si poate asa vom ajuta cumva acolo putin sa-ti mai ameliorezi costurile de editare si tiparire.
Vanzare rapida si priza la cititori![]()
Felicitari inca odata![]()
Acum am aflat că a apărut şi o cronică despre cartea mea in Romania, sper să nu fie unica...
Vedeţi aici pe net http://www.viataromaneasca.eu/artico...odernista.html sau cine doreşte, să cumpere revista (să-mi păstraţi careva şi mie cateva exemplare).
Sunt in asteptarea " THE NEXT "
Felicitari!!!
..::EGAMI TEAM::..
"succesuri" si inspiratie cu basculanta!![]()
Felicitări, domnule Doctor!
foarte bine că ai găsit ceva care cu adevărat să-ți facă plăcere, literatura!
și eu studiez literele, dar domeniul meu de interes este lingvistica!
o să văd dacă pot face rost de carte.
La mai mare!![]()
Nu am răbdare să văd cum arată in revistă. Vă rog, dacă poate cineva să facă rost de revistă, să scaneze cumva paginile respective şi să le pună aici, sau să mi le trimită in privat. Sunt curios dacă este şi poza cărţii etc. Mulţumesc...
Graţie acestei cărţi, dar şi a altor articole ştiinţifice, am fost primit in randul membrilor Uniunii Scriitorilor din Moldova. Cine doreşte să vadă festivitatea de inmanare a Premiului USM şi de primire a mea ca membru al ei, şi, totodată, spusele mele in faţa camerei de luat vederi, treceţi in sera aceasta pe la ştirile de pe Jurnal TV şi Moldova 1.
Felicitari si mult succes in continuare in tot ceea ce vei intreprinde.
Si cum un scriitor nu poate fi implinit decit daca isi gaseste in partea cititorilor, simpatizanti, si mai ales oameni care sa fie capabili sa inteleaga si sa "rezoneze" la unison, iti doresc sa ai parte de un numeros, generos si intelept public cititor.
Pe de alta parte, cu siguranta intrarea intr-o uniune presupune nu doar drepturi ci si obligatii, sper ca sa te regasesti in rindul celorlalti membri si sa reusiti in proiectele pe care vi le veti propune.
... Before asking what should RSP community do for you, try to find out what did you do for the others...be generous!
Salut, felicitari si mult succes in toata activitatea .![]()
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
Bravo si Felicitari
sa o ti tot asa
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"