We Travel,versiuni mai vechi, daca dau "Autentificare esuata" se instaleaza prin schimbarea datei in 2009 (asa cum scria si pe SP).Daca retin bine ultima versiune 0.9.08 se instaleaza fara probleme cu data 2010.
Cu softul LG postat mai sus puteti avea din nou Google Maps si Wisepilot,daca ati dat reset din meniul ascuns.Avantaje ar fi revenirea la toate setarile originale (cred ca si la cele din meniul ascuns,parole,etc),Google Maps e versiunea care are optiunea "My location" si care se foloseste de informatiile provenite de la turnurile GSM in paralel cu GPS-ul,utila pentru cei care au si abonament de date,cam inutila pentru ceilalti,ca si Wisepilot de altfel.
Dezavantajul e pierderea garantiei.
Cu softul Orange am vazut clipuri de pe youtube conectat si la Wifi dar si la 3G (deci nu sunt sigur ce folosea).De cand am softul LG nu am mai reusit lucrul asta.Daca are cineva la care ii merge setarile active din Settings-Connectivity-Java Settings si Streaming Settings il rog sa le posteze, sa vad daca totusi reusesc.Momentan am setarile de la postul nr 3.
Nu imi merg nici softurile java pentru yahoo messenger (Yamee,Ymtiny,etc) cu toate ca in rest mi se conecteaza la net jocurile care au nevoie de asa ceva sau Google Maps si Wisepilot.Pe softul original nu mai tin minte daca am apucat sa testez sau nu.
Sensibilitatea receptorului GPS este slaba,voi testa prin oras sa vad,e posibil ca inafara oraselor sa merga totusi.Daca ies pe balcon nu agata mai mult de 3 sateliti si nu merge,a trebuit sa ma indepartez bine de cea mai apropiata cladire.Totusi e functional.
Fisierele photo,video,etc e bine sa fie trimise catre card,astfel nu le mai pierdeti in cazul unui reset sau schimbare de soft.
PS: Daca nu se conecteaza la un AP Wifi la care stiti ca trebuie sa se conecteze sau se conecta inainte incercati un restart al telefonului.

Reply With Quote
...Poate sfatuiti un ..tolomac cum sa instaleze si sa foloseasca acest...program...Multumesc ...