Salut! Am si eu o intrebare. La mine nu merge functia „zoom” la camera foto. Nu se poate da zoom sau telefonul meu are o problema? Stie cineva cum sa fac sa mearga?
Multumesc...
este mai sensibil cand e inorat
se conecteaza mai greu la sateliti
merge si daca mergi pe jos
nu stiu ce sfat sa iti dau
cel mai bine sa te duci la cei de la orange si sa le spui ca tu ai luat tel pt GPS si daca nu o sa ti-l faca sa mearga sa iti dea altul
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Salut! Am si eu o intrebare. La mine nu merge functia „zoom” la camera foto. Nu se poate da zoom sau telefonul meu are o problema? Stie cineva cum sa fac sa mearga?
Multumesc...
Se pare ca nu are.Nu stiu de ce si nici nu inteleg de ce se poate face totusi zoom cand filmezi dar nu si cand faci poze.
Minusuri ar mai fi:
-sensibilitatea slaba a receptorului GPS
-indicatia bateriei care ramane full 2 zile apoi scade o liniuta si ramai cu doua,dar dupa inca o zi te trezesti ca moare brusc si te prinde nepregatit
-vizulizarile din playerul media nu fac o analiza a sunetelui ci sunt false.Decat ceva fals mai bine era lipsa.In plus are momente cand nu afiseaza aceste vizualizari.
-de radio ce sa zic?E aproape inutilizabil,nu prinzi mai nimic cu el.
-fotografiile sunt bune daca ai lumina din plin,altfel nu sunt multumit.
Plusurile cred ca au fost deja scrise mai sus.Sa zicem ca e un telefon cu multe dotari,chiar functionale (inafara de radio) la un pret mic.
:
De ce va mira ca nu are zoom ?
V-ati uitat cat este rezolutia maxima a camerei ?
Pai la rezolutia maxima mai vreti zoom ?
Raspuns : Reduceti rezolutia camerei la trepte inferioare si veti aveea si zoom
Ce rezolutii ai in cazul filmarilor : 176 x 144 si 320 x 240
Pai se compara cu 2592 x 1944 in cazul REZOLUTIEI MAXIME SUPORTATE la camera foto ?
De aceea ai ZOOM la filmare si nu ai ZOOM la poze cu rezolutie maxima
La lcd-uri "HD Ready" ( 1366 x 768 ) cand redati cu rezolutii "Full HD" va reda la acele rezolutii sau la rezolutia maxima pe care o poate reda ( 1366 x 768 )
Aceeasi idee si in cazul folosiri functiei zoom , cand ai camera setata pe MAXIMUL REZOLUTIEI SUPORTATE
Vrei sa spui ca aparatele foto care au zoom au de fapt o rezolutie mai mare decat cea specificata si asa reusesc sa faca zoom?
:
Nu stiu daca modul de a face zoom de la acest telefon este generalizat si pe aparate foto , dar logic asa mi-se pare
ZOOM : http://en.wikipedia.org/wiki/Zoom_lens - "This is commonly known as digital zoom and produces an image of lower optical resolution than optical zoom." - folosirea functiei zoom la camerele foto cu rezolutii mici
- http://www.price.ro/t-4447 - "Zoom optic şi zoom digital"
Zmeura la mine merge radio fara probleme , prind toate posturile din sibiu ( vreo 14 parca )
cred ca sunt facute pe banda rulanta si neverificate
eu sunt norocos ca imi merge radioul si GPS-ul
dar unii se plang de unul din cele doua sau de amandoua
curios ca eram la Paltinis si era inorat si chiar ningea dar imi arata traseul ok pe we travel cu viteza corecta
si alta data in Sibiu cand era inorat se conecta destul de greu si pierdea semnalul , probabil tine de grosimea si densitatea norilor ...nu stiu ce sa zic
Despre zoom sunt doua tipuri de zoom : d igital si optic
si eu sunt de parere ca puteau din soft sa implementeze un zoom d igital adica o marire a imaginii nu neaparat apropierea imaginii cu zoom-ul optic care se face din obiectivul aparatului ori putine telefoane se pot lauda ca au un obiectiv in ele ( eu am vazut unul odata care iesea cam 1,5 cm in afara , la un telefon vaio
oricum eu sunt multumit per total ce face acest telefon
am observat ca si seara face poze frumoase daca are o mica sursa de lumina ca sa poata focaliza , daca nu blitul se declanseaza si imaginea e prinsa e dupa ce nu mai e lumina de la blitz
)
Last edited by horatyu; 16-02-10 at 23:37.
"SGU Stargate Universe"
sal, am si eu gt505, am instalat We-Travel, am pus harta romaniei, voice romana, lb romana, tot luat de pe situl lor, lam instalat, harta se vede, dar nu stiu dc nu se poate conecta la satelit.Am incercat si la tara pe camp, m-am gandit ca poate nu mere in oras, dar si pe camp am stat vro ora si tot nu sa putut conecta.Daca ma puteti ajuta pls
"SGU Stargate Universe"
sal, este setat pe internal GPS, am incercat la GPS test din meniul secre 3845#*505# si nu imi gaseste decat 2 sateliti cand sunt la bloc pe geam. Am telefonul luat de la orange. As putea pierde garantia daca folosesc tutorialu de la Zmeura pt resoft?
De la geam nu merge,nu prinde suficienti sateliti.Incearca asa cum e in mers,cand mergi cu o masina.
Cred ca pierzi garantia.
:
daca prinde 2 sateliti inseamna ca e ok GPS-ul inseamna ca nu ai rabdare sau nu ai instalat bine softul sau harta
incearca undeva unde nu sunt blocuri inalte in jur
deci sa fie spatiu in stanga si dreapta inainte si inapoi
incearca aplicatia asta sa vezi daca se conecteaza la sateliti
easysurf.ro_velox216FullScreen.rar - 118.1 Kb
Last edited by horatyu; 26-05-10 at 19:07.
"SGU Stargate Universe"
horatyu am sa incerc app aceea, dar deocamdata mi-e somn
o incerc maine dim, sper ca merge deoarece vreau sa ma duc vara asta la mare(aici nu prea am nev) dar vreau si la munte si nu prea mam plimbat eu p la munte. ms si revin
app, sa va amuz, s-ar putea ca un tel sa detecteze fantome? pt ca am gasit pe http://www.getjar.com/mobile/30371/d...-for-lg-gt505/ aplicatie DetEctoplasm si am citit ca se inroseste o bara cand e pe landa mn o fantoma, si cam sunt fantome prin clasa la mn la sc)
Last edited by Otello; 28-05-10 at 01:25.
am incercat programu ala, nu sa conectat, am incercat astazi in mers ca am fost pana la bucuresti, nu sa conectat. Incep sa cred ca are ceva gps-ul la tel asta, ceva impotriva mea.![]()