-
Expert Gigablue & Mut@tant 4k
minune
cine poate sa mi explice si mie cum de se receptioneaza antena 2 in italia pe frecventa terestra??????????????
sursa:soacra mea
HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
TOP5: Zgemma H9, Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

-
-
Eu nu cred ca antena 2 este terestru in italia...
-
Standard RSP member
O reflexie...????? Sau vre-un vecin amabil care are in casa un video emitator pentru restul de televizoare de prin casa si are puterea de emisie ceva mai mare .
-
-
Banned
zi frecventa coane sa fac un scan sa vedem ce iese,aici in Milano momentan nici un program ro terestru,am scanat dar...pauza!
-
Banned
receptie fara poze e frectie la picior de lemn
-
-
-
laleoq totusi tin sa cred ca e cea ce a spus @yky nu are cum sa ai terestru antena2, poate tvr international sa intre in grila terestra de la sky
-
Banned
eu nu am nici o intentie sa te vrajesc dar o poza zice mai multe decat 1000 de vorbe, in plus nu cred ca sunt singura persoana care e interesat de o poza de receptie.Uite canalul tv romanesc poate proveni de la un A/V sender sau ceva dispozitiv similar .Nu s-a scris nimica despre televizor care l-a receptionat , banda VHF sau UHF , canalul pe care s-a receptionat, e analog sau DVB-T .Nu e exclus ca cineva isi testeaza aparatura de emisie proaspat luata....
-
-
Asteptam mai multe date despre frecventa digital s au analog si asa mai departe...
-
-
Am gasit frecventele terestre care emit in zona respectiva dar pana nu vi cu intreg pachetul s au mai multe date nu stim daca "Antena2" este pirat pe o frecventa " unica" s au intr un pachet pe o frecventa....dar ultima cred ca pica pentru ca nu tine...