o sa mai asteptam...astep confirmarea daca este un pirat s au doar o retransmisie pe o frecventa "oficiala" din zona respectiva!
acum am venit de acolo,imi pare rau ca nu am putut sa mi tin promisiunea de a face poze si alte date dar era patroana de casa acolo si nu am putut face nimica ca astia se sperie si de umbra lor dar mai sa ma vada ca fac poze la televizor
am sa merg in alta zi
e vorba de ANTENA INTERNATIONAL
revin cu o informatie,se pare ca,conteaza si receptoru,este UNITED,fiindca in salon e un alt receptor si nu merge
o sa mai asteptam...astep confirmarea daca este un pirat s au doar o retransmisie pe o frecventa "oficiala" din zona respectiva!
lalea-o nici nu vreau sa ma gandesc cam ce urari ai pt soacra...asa de noul ansunt curios eu nu sunt in it am inteles ca de pe 26 dec 09 a plecat terestru si in zona mea, si cine sti sincer mi-a dat de gandit posibilitatea reala de existenta acestui prog in grila terestra
Nu mai bine!
Happy New Year to all!!!
..::EGAMI TEAM::..
Pana la urma exista posibilitatea ca grupul "INTACT" cel care detine Antena International sa castige pe plan local acolo unde sunt comunitati mari de romani frecvente, binenteles contra cost evident!![]()
Antena international este creeata ptr asa ceva, adica ptr comunitai de romani. Acum ramane de vz ca de free este![]()
..::EGAMI TEAM::..
pai din ce spune tot saocramea(deh ce m as face eu fara ea)la inceputul transmisiei digitale inn grila de programe intra si turcia,portugalia,romania,cand sa dat drumul definitiv au disparut din grila,deci probabil au frecventa rezervata trebuie doar platita
ma voi convinge cand am timp sa merg si precum am mai zis vad ca conteaza si receptoru
Pe frecventa respectiva mai sunt si alte programe?
Din ceea ce am cautat noi pentru zona ta aceea frecventa nu se gaseste printre cele de aici : http://www.dgtvi.it/dgtvi/copertura.aspx?TRS_ID=1550000
Acolo trebuie setat: Piemonte/Torino/Salassa.
Asa o fi, dar normal era sa treaca tot spectrul de frecvente! O sa mai cautam si poate aflam cei cu A.Int pe frecventa respectiva! Vezi si tu daca pe aceiasi frecventa mai sunt si alte programe!