-
Banned
...
In cazul asta nu mai ramine decit providerul,care iti va spune mereu ca este OK,dar nu este.In plus routerul este foarte problematic ca model,eu am avut multe probleme cu tipul asta.Acum le rezolvam,totul OK,dupa care ma chema iar ca nu-i merge.La final am schimbat modelul si totul 100% OK.Nu stiu ce sa iti mai zic sa faci pentru ca pare bine tot ce ai acolo.Tu poti avea configurarea perfect facuta si conexiunea la fel,dar dincolo de hot spot sa cada conexiunea si in felul asta sa ai probleme.Imagineaza-ti ca ai un modem wireless in casa si te conectezi la el cu calcul...conexiune ok,dar scoti cablul de ethernet din priza si ramai fara net,insa conexiunea wifi este tot ok...Probeaza cu ping la gateway cind iti cade conexiunea si vezi ce zice,si imediat cu ping la google de exemplu...si daca zice ca e bine in gateway si nu in google,chestia este destul de clara.Nu lua in seama faptul ca un alt tip de modem iti merge pe aceeasi conexiune bine pentru ca viteza lor de conectare poate fi diferita si te poate pacali,in schimb poti proba cu alt aparat de acelasi tip sa vezi daca iti face probleme al tau.