-
-
Membru de onoare
Cu modemul lor ai problema asa?
Si eu am aceasta problema uneori pentru 1-2 zile si apoi isi revine (modemul 546). E o problema de la clicknet!
-
Cu speedtouch 516v6 cu versiune 7.4 face la fel cu hunwei am vazut ceva mai stabil dar nu am asteptat atata timp (am nevoie de wi-fi ptr server)
azi a venit un tecnic de la romtelecom sa uita a zis ca eo si daca se intapla sa mai faca sa il sun (a schimbat priza de conectare principala de la cablu adsl , bine inteles ca am cerut acest lucru) deci in general e ca de cand am trecut de la 2mb la 8 mb se intrerupe cu toate cele 3 modemuri cand aveam doar 2mb era totul ok (merge ff incet
)
-
Din cate vad acolo ai parametri circuitului destul de slabi : SNR Margin ai 15,5 db, orice este sub 20 db iti provoaca desincronizari, maximum este 31 db; la attainable rate ai 13248 Kbps, pentru 8 mega limita minima ca sa nu ai probleme este 16384 Kbps, iar maximum este 22528 Kbps.
La viteza de 2 mega erau valori acceptabile, dar la 8 mega nu, tocmai de asta nu aveai probleme inainte. Insista la ei pana iti rezolva problema.
-
"TECNICUL" de la greci sa uita a zis ca e bine am sa il sun maine dimineata sa-ai urez an nou!
-
Cel mai bun indicator este daca se mai desincronizeaza sau nu. Daca da, atunci cheama-i si dupa interventia lor uitate la acele valori, sa vezi daca au mai crescut.