In Pagina oficiala zice :
Promotia este valabila in perioada 21 Septembrie – 22 Noiembrie
Mai vine o promotie dupa 22 Nov
Va prezentam Promotia de Iarna pentru AKTA TV SATELIT (DTH):
Perioada Promotiei : 23 Noiembrie 2009 - 31 Ianuarie 2010;
I. Oferta Akta TV Satelit BAZA: Clientii vor beneficia de 12 luni reducere de 50% la abonamentul baza
in urmatoarele conditii:
1). Reducerea de 50% abonament de baza va fi pentru lunile 1, pana la luna a 12-a;
2). Contractul se incheie pe 24 luni de la data semnarii;
3). Eligibilitate:
- Oferta promotionala se adreseaza doar clientilor noi AKTA TV Satelit Baza;
- Nu beneficiaza de promotie clientii AKTA TV Satelit Baza care au reziliat contractul in perioada
ofertei promotionale (23 Noiembrie 2009 - 31 Ianuarie 2010) si solicita reactivarea serviciului;
- Clientii care reziliaza contractul inainte de expirarea acestuia vor achita o taxa de reziliere anticipata
de 220 lei, TVA inclus;
II. Oferta Akta TV Satelit ExtraBaza: Clientii vor beneficia de 12 luni reducere 50% la orice pachet extrabaza nou activat
in urmatoarele conditii:
1). Reducerea de 50% la pachetele extrabaza alese, in lunile 1, pana la luna 12-a;
2). Contractul/Prelungirea contractului se va incheia pe 24 luni de la data semnarii;
3). Eligibilitate:
- Oferta promotionala se adreseaza atat clientilor noi cat si clientilor existenti ai serviciului AKTA TV Satelit;
- Oferta promotionala se aplica doar pachetelor extrabaza nou activate in aceasta promotie;
- Nu beneficiaza de promotie clientii AKTA TV Satelit care se afla intr-o perioada de obligativitate contractuala
provenita dintr-o promotie anterioara privitoare la unul sau mai multe servicii extrabaza (Ex: Nu poate beneficia
de promotie un client care a beneficiat de o oferta speciala ce presupunea luni gratuite pentru extrabaza, lunile
gratuite s-au terminat, iar clientul este obligat prin contract la inca o perioada de timp de plata);
- Clientii care renunta la pachetele extrabaza din oferta promotionala vor plati o taxa de reziliere de 420 lei, TVA inclus;
Promotiile AKTA TV Satelit Baza si AKTA TV SATELIT Extrabaza se pot cumula. Clientii care beneficiaza de ambele promotii
vor incheia contract pe 24 luni; de asemenea, daca acesti clienti reziliaza contractul inainte de expirare vor fi penalizati cu suma
cumulata a taxelor de penalizare de la ambele promotii.
In atashament veti gasi actul aditional pentru Promotia Iarna 23 Noiembrie 2009 - 31 Ianuarie 2010 (actul care completeaza
anexa 2), mentionez ca mecanismul de vanzare ramane cel cu 187 RON.
Aceasta informatie va fi rulata si pe AKTA INFO!
Libertatea vine din...cer !
In Pagina oficiala zice :
Promotia este valabila in perioada 21 Septembrie – 22 Noiembrie
Mai vine o promotie dupa 22 Nov
Atentie ! Cu platile in avans
daca platiti in avans pe o perioada mai lunga si in acest interval se va mari abonamentul , veti plati obligatoriu diferenta dintre vechiul pret ( cand a-ti platit o gramada de banii inainte ) si pretul noului abonament marit
va scriu ca sant stan patitul , deci...........
nu cred ca ai facut bine ca ai mai platit diferenta
tu ai cumparat produsul anticipat la pretul corect
nu cred ca e mentionat undeva in contact asa ceva
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
imi cam face cu ochiul aceasta promotie! Sa vad Baza +Evolution cu 15 lei pe luna timp de doi ani.
dar nu prea imi dau seama care sunt partile negative al acestui DTH.
antena triax td110 pe
16 E +19 E
Te spun eu care sunt partile negative care am abonament 1 an.Eu am luat o cartela viacess cu gind sa pot sa deschid pe canale TVR HD (am receptor HD),SCFI si universal....Platesc 67 de ron full packet si fiecare luna asta hotii m-ai scoate si citi un canal.Pina acuma am pierdut pe mtv,tvr HD,scifi,universal,telesport,vh1,NG, o caruta de canale care au fost la 16E.Si nu vreau sa stiu citi canale o sa scoate din grila pina la sfarsit de contract.Au un call center care este la pamint,cind au cef schimba pe bancile unde platim....etc!
Pot sa spun ca acuma cu grila care a ramas, focus sat este mult mai bun si macar are si EPG!Cind termina contract o sa plec de la ei cu cel mai mare placere!
Si cu promotia de iarna ma tenteaza sa ma abonez la ei.
-grila e ok.are nevastamea ce vrea: boomerang,
-semnal stabil,
-cu suportul de 3 lnb, poate prind sirius, hotbird central si ma duc spre astra19,
-merge dreamul cu cardul,
-nu sunt fan fotbal, liga nationala, am jucat fotbal la viata mea, dar acum este o panarama, unde samsari vind niste jucatori manelisti.
-pana si nevastamea s-a saturat de receptorul conserva digi, cit de lennnnt este.
antena triax td110 pe
16 E +19 E
Face tu un abonament la ei si dupa o sa plingi cu zile,parerea mea,cel mai prost provider....Si fie atent ca poate dupa 1-2 luni sa incepe sotia ta sa plinge pt ca poate dispare canale care urmareste ea.Cel mai neserioasa firma care am intilnit in viata mea.Daca nu te intereseaza football face un abonament la Focus....
Focus Sat
+Imagina
+EPG
+sistem de incarcare foarte usor
+receptor in custodie
+call center raspunde imediat
+mai ieftin fata de Akta
-Adauga canale o data pe an fata de restul de DTH
+nu scoate canale fara sa pune alte in loc
AKTA
-sistem de facturare la pamint
-Foarte scump
-no EPG
-Calitate de imagina medie spre jos
+foloseste doi sisteme de codare Conax & viacess
-dispare canale fara sa anunta
-a scos pe TVR HD
-a scos pe SCIFI (singur provider care a oferit asa ceva)
Alegere este al tau....
hai sa-ti raspund:
AKTA
-sistem de facturare la pamint (platesc o data pe an, )
-Foarte scump ( eu nu vreau decat 2 ani acest sistem, perioada promotiei)
-no EPG (la digi e o tentativa, deci sunt obisnuit cu lipsa lui)
-Calitate de imagina medie spre jos (nici la digi nu e stralucita, dar ma uit pe CRT, iar in urmatori doi ani nu vreau sa cumpar LCD)
+foloseste doi sisteme de codare Conax & viacess (nu ma intereseaza ca folosesc dream, clona, dar e un lucru bun)
-dispare canale fara sa anunta (falimentul bate la usa !?).
-a scos pe TVR HD (nu ma intereseaza).
-a scos pe SCIFI ,singur provider care a oferit asa ceva. (nu ma intereseaza).
si as mai completa eu: semnal de la satelit beton fata de digi, ceva sateliti cu posturi straine in vecinatate.
deci sunt constient de ce fac, dar decit conserva Digi (am schimbat 2 intr-o luna), prefer un pic de ceata exMax...
antena triax td110 pe
16 E +19 E
In primul rind eu te am spus parerea mea pt focus sat si pt akta,am la amindoi abonament.Nu am spus nimic pt digi!Si fac asta comparatia din simplu motiv ca amindoi DTH focus sat si akta acuma sunt la aceas nivel la grila.Tu ai venit aici si ai cerut pe parerea restul de users pt Akta.
Si te raspund inca o data....
-sistem de facturare la pamint (m-au pus sa platesc doi ori pe taxa de activare 50 de ron,cind am apelat la ei si am trimis si pe factura ca am platit de doi ori nici macar nu m-au raspuns,dealer la orasul meu nu mai au ca sa il iau din git,asa ce sa fac sa ma duc la Bucuresti sa ma cert cu ei?Sau sa fac plingere penala pt 50 de ron?Factura vine intodeuna cu 1-2 zile inainte sa expira.)
-Acuma daca tu ai pe bani sa platesti in avans 1 sau 2 ani in avans este treaba ta,eu cel putin nu riscam sa dau atit de bani la un DTH asa de neserios.
-Esti obisnuit fara EPG!Daca tu nu ai probleme e ok pt tine,eu totusi prefer EPG cum este la toate lumea civilizata.
-Nu faci comparatia de semnal intre Digi si Focus sat,Focus sat nu foloseste aceas TP cu Digi.Adevarul este ca digi are cel mai slab semnal la vremea nasoala.Iar focus are semnal fara probleme egal cu AKTA.
-(nu ma intereseaza ca folosesc dream, clona, dar e un lucru bun)Nu te bazezi la dream ca o sa face mereu update la cartela de akta,multe lucruri se schimba si poate iei teapa mare si dupa cauti pt cam viacess sau receptor cu viacess incorporat.Asa ar fi bine sa iei si pe receptor oficial de la Akta sau de la Focus.
-(falimentul bate la usa !?). Nu pot sa te raspund la asta cu singuranta, dar ceva dubios se intimpla la ei,scoatere de canale,dealer care renunta la ei,un call center care nu mai functioneaza...Dau semnale nasoale.
-ceva sateliti cu posturi straine in vecinatate (Daca stii limba Rusa atunci da,majoritate de FTA acolo sunt pt Ucraina)
ps Daca tu vrei sa faci abonament la Akta este treaba ta si la sfarsit sunt banii tai.Dar eu am trait asta DTH un an, si m-am saturat sa platesc 67 ron pe luna si sa pierd pe canale care ma place fara sa iau o explicatie serioasa.
Mai luat cam tare, de parca as lucra la ei, dar nu lucrez la ei.Sincer sa fiu m-am nimerit la un simpozin pe teme de mediu prin octombrie linga alt simpozion tinut de akta,in acelasi hotel.
Revenind la ce spui tu ai dreptate si sunt constient de ce spui mai ales ca nashul meu a avut experienta lor timp de un an de zile si a renuntat.
Nu stiam ca dreamul nu poate face update la cartela max.Pai la focus face?
Din pacate grila focus nu imi place, eu ma uit la pachetul viasat care nu mai e decit la digi si la max.Iar nevastamea vrea boomerang.Daca ma abonez la ei si pleaca pachetul viasat ii dau in judecata.Asa cum am castigat procesul cu taxa auto la masina pe care l-am castigat cu statul roman, asa voi face si cu ei.Iar daca nu merge call center asta e, sunt obisnuit, ca la digi te plimba de te ameteste la telefon.
E adevarat ca sigla lor afisata pe canalele tv nu imi place precum si calitatea imagini, dar nimic nu e perfect...
Prin ceva sateliti am facut referire la hot bird si astra 19, unde am 2-3 canale preferate.
Nu te supara, dar nu am bani de un abonament mare, am avut un an de zile moca gigi si nu ma incintat cu nimic, lucrez mult si nu prea am timp de tv. Am incercat si share, dar nu am avut noroc, doua routere sau defectat in garantie, setari, bani si timp dati degeaba etc.
antena triax td110 pe
16 E +19 E
Dream face update la cartele max si focus dar nu poate sa garanteze nici unu ca asta lucru o sa fie valabil pt intodeuna.De exmplu la focus au schimbat pe caid de la 0b00 la 0b02 si nu mai face update la cartela cccam (poti sa faci cu alt emu).Eu te am spus asta ca oriunde mergi sa faci abonament este bine sa iei si pe receptor care dau pe ei ca sa faci update fara probleme daca vine vremuri grele.
Din moment care grila de Focus nu se multumeste si sunt canale care exista numai la GOGU si la akta,problema este delicata.Eu totusi la ianuarie expira abonament la ei si o sa cumpar sau o cartela Tring sau o cartela ART care sunt la aceas banii.