Respecte!
@laleauaneagra13...asta am patit-o si eu cu ei in urma cu aproximativ 3 ani,dealtfel atunci am si renuntat la ei.
m-au deconectat "din greseala"ziceau ei...culmea de 2 ori...si de fiecare data spre sfarsitul saptamanii.
cred ca se impiedica-se careva de cablu dela conecxiunea mea..
desi mi-au spus ca ma vor reconecta in maxim 24 de ore.
nu am fost reconectat decat dupa 4 zile!!!!
si asta dupa ce am fost la caserie sa cer rezilierea contractului.
a doua oara la fel....atunci dupa stat cateva zeci de minute la call-center mi-am spus problemele,bineinteles in stil mioritic am si am cerut rezilierea contractului telefonic.
mi-au spus ca se poate,aveam deja vreo 2 ani de abonament la ei.
si dupa achitarea ultimei facturi,facuta din constiinta fata de ei,ca eu unul nu primeam facturi acasa..cred ca in 2 ani de abonament am primit cel mult 4 facturi si alea anapoda,ma trezesc ca imi vine "somatie de plata"vreo 145 de RON...dar sincer nu stiu pentru ce?!
am sunat la ei si le-am explicat ca eu de vreo 1 an si ceva am reziliat contractul cu ei....telefonic
mi-au spus ca ma dau in judecata pentruca ca am restante la ei...
raspunsul meu a fost"ne vedem la tribunal!"
acum cateva luni,mai exact prin august m-au vizitat "recuperatorii"de carduri.
sa le dau cardul ca e proprietatea lor
le-am dat cardul
apoi cica si echipamentul,antena si rec...desi erau ale mele.le platisem
le-am aratat factura si s-au lamurit
desi nu stiu ce era de lamurit
trebuiau sa aiba o evidenta cu ce am luat in custodie si ce era platit...
acum @laleauaneagra13,nu sunt eu in masura sa dau sfaturi,insa recomandare pot sa fac...mai sunt alti operatori...de televiziune,chiar daca asta implica montajul unei antene pe acoperis sau pe perete.
acuma cu internetul,nu stiu.poate o alternativa fiabila si serioasa,cat de cat se poate,cred.
in localitatea lor.sper sa ajunga repede si acolo.
aaa si apropo.mi-am adus aminte...inainte sa am internet dela RTC am facut cerere la ei....nici in ziua de azi nu m-au deranjat sa vina sa traga sarma in casa...desi cererea e in "procesare"asta mi-au spus ei....
astept sa vina sa se deranjeze sa le spun ca ,"multumesc,numai am nevoie"!
sfatul meu e sa faca reclamatie nu cred sa fie in zadar
odata si-o data o sa ajungem si noi in randul oamenilor civilizati.
si asa ca o "noutate"cica se migreaza dela "gigi" la "zaharati"o gramada.mi-a spus-o un montator de "ligheane"dela "cofetaria"RTC!
Bafta!