star dezbate partea serioasa a problemei
iaca mai avem un topic unde o dam in balarii,bere si mici.....ptr astea doua parca as face orice.....risc si un ban de offtopic la offtopic![]()
Dislikes: 0
si eu am inteles ca si @laleaua ca mic cu mic duce inevitabil la bere pe caldura aceasta
ce ne trebuie noua "dottore" nu vezi ce probleme ai dupa aceia?
nu mai bine "bagam" si noi macar 2-3 beri pe canicula din zilele acestea ca doar ne recomanda DOCTORUL 2 litri de lichid pe zi
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Nimeni nu e perfect, iar daca cineva e perfect intr-un domeniu e posibil sa aiba o "lampa supravoltata".
Sunt convins ca exista in posturile mele greseli, din neatentie, graba, prostie, o bere in plus, in fine - o mie de motive, dar nu cred ca e cinstit sa faci greseli in aproape orice post, si nu una ci mai multe, de obicei aceleasi! Mai ales ca daca o faci din nepasare, cu toate ca ar putea sa nu o faca!
PS Ma bucur pentru ce am scris mai sus, mai ales ca am si vazut efectul. Deja pe shoutbox se scrie altfel
Deci n-a fost in zadar...
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Nu cred ca strica o atentionare blanda atunci cand se observa ca perseveram in a face aceleasi greseli, eu cred ca majoritatea din noi vom fi intelegatori in a percepe natura constructiva a observatiilor si vom incerca sa ne indreptam.
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Atunci scrie si tu in italiana sau alta limba "mai circulata" si te iertam!![]()
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Uauuuu ... poate citeste nevasta-ta pe aici![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Cel mai flagrant lucru pe forum era cu orce,orcum, orcand s.a.
De exemplu de multe ori din cauza vitezii de tastare pot aparea greseli la scriere, mai apar unele involuntare cand vrei imediat sa spui altceva si nu mai esti atent la topica frazei si pot aparea si dezacorduri sau ceva de neinteles, dar important e sa nu fie frecvente sau permanente si toate acestea din cauza faptului ca traim intr-o lume a vitezii...de scriere de traire etc
PS: eu am un vecin are vreo 45 de ani si care este daca pot spune asa " defectiv de plural ", adica nici cum nu poate vorbi corect cand face reverire la mai multi , multe etc si atunci suna foarte urat cand se aud aceste dezacorduri repetate.
Posibil o greseala care nu a fost corectata in copilarie , la scoala primara.
"SGU Stargate Universe"
probabil ca si ea isi foloseste aceasta abilitate....sti cum e,nu ajungi sa ti cunosti aproapele nici daca ai sta 100 de ani impreuna.....fiecare avem secretele noastre si le ducem cu noi..e bine sa ai orizontu mai larg,nu stramt,ca altfel dintr un motiv sau altu intr un anumit timp tot tu poti sa ai de pierdut
halt station...ca o dam in alte subiecte![]()
pai atunci sa scriem corect despre sotie
ca de "orce" se ocupa moderatorii
"SGU Stargate Universe"
Dar de "an piscina" ce parere ai?
Cu restul cam ai dreptate... eu nu m-am referit la cele intamplatoare.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
"SGU Stargate Universe"