Code:
v-am rugat sa va respectati intre voi si daca aveti nemultumiri sau probleme sa vi le rezolvati in privat si nu pe forum
foarte corect dar iti dau urmatorul egzemplu:
perzoana X ataca pe Y intr-o postare .Democratic , corect si normal ca Y are dreptul la replica , asa este in presa scrisa oriunde intr-o tara democratica , lucru care nu se intampla in Romania din pacate,Dar macar sa se intample pe forum.Adica un topic unde se DISCUTA PE FATA, tet-a-tet, head 2 head asemenea probleme, astfel ca ambele parti sa fie multumite intr-o oarecare masura.Si evident postarile jignitoare sa fie mutate acolo
Code:
Sa nu trecem acum in cealalta extrema, sa vanam greselile de pe forum.
Depinde la ce greseli te referi hd56fox.Greselile gramaticale sau cele tehnice sau ambele ?!
Eu sunt mod pe un alt forum (cine ma cunoaste stie) si cunosc fenomenul de scriere.Atmosfera e aceeasi ! Aceeasi muvi:
Vine unul care habar nu are, intreaba cu limbaj de vai de ma-sa si apoi te trezesti ca e mai destept si mai priceput ca cel care-l ajuta
O alta categorie e ceea care denigreaza munca unor useri , ei fiind paraleli in fond cu subiectul.Uite am dat doar 2 egzemple de probleme mai grave decat cele gramaticale
domnule gessle!
Code:
prescurtarile neadecvate,limbajul de MIRC,de manelist,de cocalar si greselile tehnice in ton cu specificul forumului!
1. va trebui sa faci o lista cu prescurtari neadecvate, caci noi cei care nu scriem corect habar nu avem care sunt cele interzise
2.inainte de a caracteriza pe cineva ca fiind manelar, cocalar sau doamne ajuta o pitipoanca trebe luat in calcul urmatoarele: aparentele inseala si in spatele nickului e o fiinta umana dornica sa afle cate ceva.Si nu e de condamnat cate clase are sau nu are fie ca are 2 ca trenu fie 2 facultati , membrii noi trebuie tratati la fel altfel nu va fi bine....
Code:
Gramatica stiam candva bine,
eu niciodata... uite ma uit la vagaboanda la masina de cusut si ma uimesk de finele verbelor de conjugarea a IV-a, inceputul radacinii unui cuvant ,
conjugarile
Asta e , nu intreba de ce in tinerete la multi nu io pasat de asa ceva iar acum la o anumita varsta ce sa mai astepti.BTW eu scriu in 4 limbi , e grele si nu o spun ca lauda .Romaneste cum pot , pe maghiara scriu da greu ca am invatat autodidact si scriu catastrofal, engleza cred ca scriu cel mai bine chiar n-o felicitat de repetate ori mesterii de pe un forum englez si scriu si in germana
Ideea e ca sunt apreciat peste tot pt informatiile ce le aduc si scriu