-
Standard RSP member
clona
Am luat un 550s dela Digital Satelit Cluj.Pentru inceput ce dreamup si imagine sa folosesc?Am luat V1.3.3.0 si gemini 4.20 .Merge sa incep cu acestea? Mersi
-
Daca are MAC care incepe cu 00:09:34:xx:xx:xx poti pune orice imagine doresti.
Te loghezi la DM prin telnet si dai comanda ifconfig
Una din primele linii afisate are forma eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:09:34:.....
.
-
Iar daca nu are il faci..origjinal mac-ul
-
Membru de onoare
Gemini 4.20 este ultima imagine fara timebomb. Urmatoarele (4.30-4.70) iti vor face probleme!
-
Standard RSP member
clona
Am pus imaginea edg nemesis4.4 si nu mai stiu ce sa fac in continuare.Imi da eroare de conectare calculator-receptor sau modem receiver.Mersi.Va rog dati-mi niste sfaturi.
-
-
Standard RSP member
dr
[QUOTE=elisav;110717]Am pus imaginea edg nemesis4.4 si nu mai stiu ce sa fac in continuare.Imi da eroare de conectare calculator-receptor sau modem receiver.Mersi.Va rog dati-mi niste sfaturi.[/QUOT,Am reusit sa-l fac sa mearga pe 1w ,m-am apucat de citit dar parca cu cat citesc cu atat stiu mai putin .Continui cu studiu dar ce mai trebuie bagat acum la inceput de drum ? Multumesc . LA MULTI ANI!!!
-
Standard RSP member
img. pli
instaleaza imaginea pli file:///D:/DREAMBOX%201/IMAGINI%20NOI/last%20pli%20jade/PLI%20JADE%203/pli-Jade-dm500-20090627-6494.img sa
sau mai citeste how to de pe net in beclean de ai drum treci pe morii la varui-ti dau eu adresa !sa ai dream box control center
DCC
file:///D:/DREAMBOX%201/TOOLS/dcc296/DCC.exe