Am un modem Huawei882 de la ADSL Romtelecom.Se poate lega direct din usb sau ethernet avand si calculatorul conectat ?SAu numai folosind router ?Multumesc.LA Multi Ani .
Am un modem Huawei882 de la ADSL Romtelecom.Se poate lega direct din usb sau ethernet avand si calculatorul conectat ?SAu numai folosind router ?Multumesc.LA Multi Ani .
ce vrei tu exact sa faci cu el?
el are direct router in el deci se poate lega direct la o retea privata/calculator deja existenta.
Last edited by horatyu; 28-12-09 at 13:40. Reason: regula 12
se poate lega si merge bine eu am exact ce spui tu si e ok
Am prin USB netul la calculator si cablu de retea il am intr-un receptor pe linux
Last edited by horatyu; 28-12-09 at 17:07.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Se vede ca a fost Craciunul.E vorba de a ma lega si cu calculatorul si cu un dm500 la un modem 882.Se poate sau trebuie router ? M-am tampit azi .Scuze
Ti-am zis, modemul are si router inauntru, routerul face translatia de la o adresa ip reala la unele private(tot ce ai tu in casa si vrei conectat la internet)
Iti trebuie un cablu UTP din modem intr-un switch 10/100mbit si din el cate un cablu spre pc si spre dm800
cablu utp e cel mai ok, poti sa il faci oricat de lung(pana in 100m) si e si mai ieftin si simplu de mufat
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Mersi si scuze .