Dislikes: 0
de trei ore jumate ascult "Ville Vallo feat. Natalia Avelon - Summer wine" pe repeat si nu m-am saturat....
se intampla ceva necurat cu mine...
![]()
1,5 m Al : 33,0 E <-> 31,5 W , Invacom 0,3 dB
V-Box II , SuperPowerJack 12'+
digital: Vantage X211S Ci BlindScan ; SkyStar2 2.6
analogic: Alba Rec550
o fi si asta, da acu cred ca mai degraba e de la faptul ca am ramas singur acasa si m-am scapat la niste vin ratacit prin camara)
1,5 m Al : 33,0 E <-> 31,5 W , Invacom 0,3 dB
V-Box II , SuperPowerJack 12'+
digital: Vantage X211S Ci BlindScan ; SkyStar2 2.6
analogic: Alba Rec550
Sigur e VINUL ca si la mine e la fel ,cred ca o sa fie mare melancolie de la vinul din toamna asta!!!
v-ati imbatat cu totii...mai bine de mine...ca nu mai beau demult desi am vin din belsug in butoaie
Man, asculta si varianta ORIGINALA...ca e mai TARE...NANCY SINATRA & LEE HAZLEWOOD - Summer Wine...Ville & Nalia au preluat de minune aceasta piesa...dar varianta originala mi se pare mai apasatoare!
Toate Bune!
Alex
Mai baieti usurel cu tulburelul !! Cum suntem noi toata ziua cu ochiul pe cer riscam sa suferim accidente ... .
Macar duceti tentatia prin pivnite si beciuri - se pare ca @Skycleaner este mai norocos - o tine la butoaie ... si cum butoiul nu il tine in casa .... este in siguranta .![]()
Azi vara erau caldurile, acu tulburelu...dracu shtie... io nu beau mo ca am legamant. Da' mi-am facut plinu pan acu 11 ani... asa ca va mai trebe voua mult pana sa ma ajungeti...
eu unul ma abtin de la vin daca nu are cel putin 12 ani vechime nu beau,prefer o berica rece cu spuma sau o FANTA rece cu keyte....
hehehe prea multe vrei a afla...fiecare cu viata, secretele si problemele lui