sa nu ma intelegi ca sant rautacios,iti spun din experienta,ce i drept avuta in alta era a tehnologiei
in acest hobby si mai ales ca utilizator a ss2 frecvent nu doar de test conteaza foarte mult ce pc ai si nu ma refer la puterea lui cat la placa de baza si procesor
fiind in acest hobby am cautat ca pc meul sa fie perfect compatibil cu ss si nu numai
era un topic pe vremuri ce placi de baza suporta foarte bine ss si ce procesor nu da batai de cap....din pacate nu mai stiu pe unde e si oricum nu te ar ajuta ptr ca tehnoogia de acum nu mai e cea de atunci......acum e un mare rahat si totu merge prost si chiar daca merge e instabil
eu de ex aveam procesor amd si placa de baza gigabyte..zic si acum si o zic mereu...e combinatia perfecta ptr ss2......cred ca am avut 4 erori in 5 ani de ss...eu zic ca e cevaiar la download offline nu aveam discontinuitati deloc..pe urma am trecut la un asusm2n dar aici am utilizat doar juma de an ss pe urma renuntand definitiv la placa
acum sant total depasit si neiformat....mai incerc sa dau vreun sfat insa nu prea mai pusca cu ce e acum
eu va doresc bafta...dar daca totusi vreti neaparat ss puneti un sp2

Reply With Quote