0

Dislikes:
0
-
Standard RSP member
inca o imagine excelenta marca AAF. Rapida si stabila, nimic de reprosat pana acum. Poate cea mai buna imagine existenta in opinia mea.
hd56fox trebuie sa copii manual prin FTP satelites.xml din arhiva lui Enf in /etc/enigma2. vad ca folosesti dreamset, eu ti-as recomanda Satchannellisteditor pentru urcarea setarilor lui Enf si dreamset doar pentru editare. mereu am reusit sa pun cu succes setarile lui pe imagini de la AAF, folosind aceeasi formula: urcarea lor cu Satchannellisteditor si inlocirea manuala satelites.xml din etc/tuxbox insa vad ca la aceasta imagine continutul tuxbox a fost mutat in etc/enigma2, deci acolo trebuie inlocuit satelites.xml cu cel din arhiva lui Enf.
-
Standard RSP member
Dupa o testare mai indelungata o sa-mi retrag parerea ca este cea mai buna imagine,pentru ca are niste bug-uri. Indian Summer V2 ramane cea mai buna
. in primul rand am observat ca la intrarea in soft stand-by raman aprinse ledurile pe display pentru: HDD, USB, cheita (program codat ) etc. , care nu ar trebui sa ramana asa. iar in al doilea rand si nu se aplica doar la imaginea asta nemultumirea ci la toate de AAF: orice incercare de a folosi alt skin decat cel default duce la schimbarea canalelor foarte greu(rotita de incarcare pare a nu se opri niciodata) si cateodata se soldeaza si cu cate o eroare: no data on transponder sau ceva de genu desi e sunet si imagine...