@mario08 imi esti simpatic...
Am trecut intre paranteze (si un mediaplayer) pe motivul ca asta imi doresc.Da , mi-ar face placere ca acest receptor sa fie un media player HD ca sa nu mai am o cutiuta in plus si mai ales inca o telecomanda.Si spre fericirea mea hardware nu sunt probleme iar software e la un mic pas.
Intradevar AAF este gindit si pentru un "non-linuxist".
f11

) pe motivul ca asta imi doresc.Da , mi-ar face placere ca acest receptor sa fie un media player HD ca sa nu mai am o cutiuta in plus si mai ales inca o telecomanda.Si spre fericirea mea hardware nu sunt probleme iar software e la un mic pas.
Reply With Quote
. in primul rand am observat ca la intrarea in soft stand-by raman aprinse ledurile pe display pentru: HDD, USB, cheita (program codat ) etc. , care nu ar trebui sa ramana asa. iar in al doilea rand si nu se aplica doar la imaginea asta nemultumirea ci la toate de AAF: orice incercare de a folosi alt skin decat cel default duce la schimbarea canalelor foarte greu(rotita de incarcare pare a nu se opri niciodata) si cateodata se soldeaza si cu cate o eroare: no data on transponder sau ceva de genu desi e sunet si imagine...