0

Dislikes:
0
-
Banned
Parabolica Internet Wireless-distante extreme
Am pus anuntul mai mult incurajat de cel dinaintea mea,si sper sa nu fac vreo gafa,iar daca da imi cer scuze anticipat si rog moderatorii sa stearga anuntul
Despre ce este vorba?..Am un hobby,printre altele,construiesc antene pentru internet wireless,antene parabolice si nu numai.Le testez dupa care caut alte modele constructive pentru a incerca a depasi calitatile acestor antene.Vazind anuntul lui ionutz am decis sa pun si eu unul numai ca nu voi atasa de moment poze din cauza ca nu stiu daca este permis ce fac.Pentru cei interesati sa le vada sau sa le construiasca puteti gasi toate informatiile necesare daca urmati linkul urmator..
http://www.rpc-forum.ro/showthread.php?t=1072
O antena parabolica ca cea din linkul de mai sus se vinde pe 40 euros transport neinclus,si se pot trimite oriunde in tara.(toata Europa).Deasemenea in pret este inclus si un cd cu o distributie linux wifiway ..sau wifislax3.1,distributii care pot fi gasite si pe internet si care sint free,plus instructiuni de utilizare ale acestor antene.Pentru cei interesati astept PM sau puneti intrebari pe forumul mai sus mentionat,fie pentru a cumpara fie pentru a le da detalii celor care vor sa le construiasca singuri.Deasemenea mai pun in vinzare si stickuri usb wireless cu chipsetul rtl 8187,de 500mw,1w.. noi din magazin,la pretul de 43 €,ce se pot pune in mod monitor, pentru cei care doresc sa isi verifice securitatea in domeniu wireless(adica cit de usor vi se poate sparge parola la modem).
-
Banned
...
Doua vindute!Daca inca mai aveti nelamuriri cereti informatii!