daca poti baga hdd-ul intr-un pc cu linux trebuie sa verifici sistemul de fisiere cu e2fsck, un fel de chkdsksau instalezi tot de la capat, ma refer la formatare partitii, install BA, secondboot, enigma...
Dislikes: 0
De vreo cateva luni mi-am pus si eu hard intern la kathy. a mers ca uns pana azi cand am incercat sa intru in flash pentru a reinstala AAF Summer Indian v2 in sda2 (singura metoda de a instala noi imagine pe care am folosito cu succes pana acum), numai ca imi dadea o eroare KCC. am zis ca poate un restart la Kathy ajuta (power de la telecomanda bineinteles) numai ca dupa reinitializare nu mai merge deloc sa intru in flash sau orice alta imagine pe care o pot alege din BA Menu, recieverul blocandu-se pe loc. am scos hardul si fara el intra bine mersi in imaginea de pe flash,deci n-am bushit nimic la flash. din ce inteleg eu doar boot de pe hard se pare ca s-a bulit. ce sa fac?
daca poti baga hdd-ul intr-un pc cu linux trebuie sa verifici sistemul de fisiere cu e2fsck, un fel de chkdsksau instalezi tot de la capat, ma refer la formatare partitii, install BA, secondboot, enigma...
dm800hd, T90 39E-28E-23E-19E-16E-13E-9E-5E-1W , 37LH4000, Logitech Z-5500 Digital
asa am rezolvat , am scos hardu l-am pus pe pc si am formatat XBA (prima partitie) si am pus din nou tot.