L-am pus aici
Dislikes: 0
da asa e,scrie si in carte,nu se blocheaza doar creste timpul de asteptare pana la infinit(eu am ajuns ptr moment la juma de ora)
palpaie se poate trece de la un 0 la altu numa ca nu apare nici o cifra tot zero cand tastez
ma apuc de el mai amanuntit numa ca e cam frig afara si sa fac rost de tijele alea
e rau de tot cand nu zbarnie nimic pe la urechi
@un user nu merge linku----
The file you are trying to access is temporarily unavailable.
L-am pus aici
Calculatorul functional de renault este o versiune in dos.Se folosesc ultimele 4 caractere din serie neaparat in configuratia :G109(exemplu) sau citirea eepromului un 24c32 pe 16bit si pe ultima linie im hexa se afla codul .Dar trebuie scos casetofonul afara din lacas indiferent de metoda de decodare.
f11
am revenit scuze de intarziereeu va scriu cam tot ce e pe el si de acolo trageti voi concluziile
renault radiosat 6010
cod de bare-7700 433 946 u263
prod no: fd 1199356150837
cod gravage--6150837
philips--22dc561/62t
9022 214 61626
m/ch 150779
sper ca e ceva pe aici
multumesc mult de tot anticipat
Vezi aici
http://www.digital-kaos.co.uk/forums...oftware-57502/
sau daca zici ca ai "u263" codul tau ar trebui sa fie 5755
Cu precode calc in mod sigur gasesti codul la tot ce-i renault. (in special cele mai vechi).
Mie cu asta imi da corect codul. Testat pe calcu meu.(Stiam codul inainte, dar l-a dat bine)
Daca am voie pun si torrentu cu el dar daca cauti cu google gasesti.
Bafta!
Last edited by burleanu; 07-02-10 at 19:06.
ah necesita inregistrare,poti pune torent,ia vezi nu e tot ala care la pus si un user la postul nr 17 cu ala imi da 5555 dar am facut un test si am scris alte cifre aiurea si tot 5555 mi a dat![]()
torrentul este aici
http://thepiratebay.org/torrent/5180...ODE_CALCULATOR
Mie cu asta imi da codul ok
Cum ziceam pentru "U263" imi da codul 5755
Apesi de mai multe ori pe 1 pt prima cifra (5 ori)
pt a 2-a cifra apesi pe 2 (7 ori) si tot asa pt toate cifrele adica pt a 3-a si a 4-a.
Pt confirmare cod apesi 6 (in mod normal se tine apasat 6 pt confirmare) dar poate fi (cum zicea un user) si 5 asta trebe sa incerci. La mine merge cu 6 tinut apasat pentru confirmare.
il rugam pe colegul nostru espacern de la forumul reno sa te ajute
http://www.reno.ro/ajutor-cod-la-rad...s-t172324.html
a mai ajutat pe mai multi , el lucreaza la un service reno in brasov
Cifrele ar trbui sa se schimbe sa arate numarul care trebui introdus.
Cand apesi pe 1(de ex) nu incepe sa "palpaie" numarul '0" sau "-"?
Incearca eventual sa tii apasat 1 ai sa-i "+" sau "-" sa vezi daca se schimba numarul. Sau mai poti vedea daca se schimba cand tii apasat tasta respectiva ('1').
Altceva nu mai stiu ce sa zic. Poate a fost deja "hacker-it" de altii inaintea ta si acu si-a dat duhul.
Bafta.
naiba il stie,0 palpaie dar cand tastez tot zero ramane am crezut la inceput ca se instaleaza codu sub o forma "invizibila" dar nu prea cred,am sa l mai frec in toate modurile daca nu pun altu si duca se in masa insa problema e ca nu prea gasesc cas in forma asa semirotunda si strica aspectu dar na trec si peste asta
eu va multumesc la toti ptr bunavointa,daca mai aveti solutii postati le,am sa le incerc pe toate![]()