0

Dislikes:
0
-
Wambertos da ai dreptate si asa voi fii si de acum incolo
Este tot atat de adevarat ca nimeni nu ma/ne obliga in a instala/folosi imaginea RSP si intr-adevar este pacat stiind cu toti ca noi romanii nu ducem lipsa de oamenii destepti
Insa dupa cum am mai scris , imi place si consider normal ca daca folosesti/instalezi o imagine sa o pot/i folosi la intreaga capacitate/complexitate si aici nu ma refer la "pompoane/zorzoane" cum a scris cineva mai jos , ci la functile multimedia ( care la drept vorbind in imag. RSP nu sant accesibile oricarui useri )
Mai mult observ cu parere de rau si chiar pe pielea mea , modul "acid" cand un user obisnuit ca si mine incearca sa expuna prb. intalnite cu imag. RSP
Tot atat de bine stiu ca nici celelalte imaginii nu stau ( si nici nu vor sta ) foarte bine in ambele categorii ( receptie/sharing + multimedia ) , dar cel putin exista posibilitatea in cazul userului obisnuit in a folosi toate facilitatiile imaginii in speta ( ceea ce la imag. RSP cu parere de rau nu pot face la fel )
Am mai scris si o mai scriu din nou , nu sant genul de om care sa spun tot timpul "DA" la toate , chiar daca imaginea este romaneasca
Nu am nimic cu Zidan personal si este pacat ca numai exista si alti romanii care sa-l sprijine ( poate numai existau si aceste divergente ) , dar tinand cont ca totusi aceste imaginii au devenit internationale si pot fii de folos atat romaniilor din tara cat si de afara , totusi ar trebui pt. cunoscatorii de linux o solariditate mai mare in continuarea renumelui castigat , altfel va devenii o imagine personalizata ( doar pt. linux-isti ) si ar fii pacat