Mai exista o solutie, care pe mine m-a salvat tot la cardul Hello HD. Am prezentat undeva pe forum o solutie pentru update la card daca cardul este legat pe un server iar tu esti undeva departe dar ai la dispozitie un receptor HD care te ajuta sa faci cardul.

Poti sa folosesti DM500-le lejer pentru share si chiar cu cccam. Eu sugerez altceva. Foloseste un newcs+cccam. Merge perfect. Dai linie N din Newcs in cccam cu 256 la sfarsit.

Cand vine problema cu update-ul cardului, rogi pe cineva cu un receptor HD sa puna mgcamd si ii dai o linie N din newcs-ul din Dm500 la acel receptor HD. Trebuie deschise porturile externe pentru newcs. In final update-ul o sa fie newcs+mgcamd. Nu e foarte stralucit, am avut si eu cateva nopti nedormite pentru aceste update-uri. Update-ul cel mai usor se face pe M1 HD sau pe RTL KLUB. Dupa ce aceste 2 programe lumineaza, se face o tura pe programele care sunt in packetul tau. Dupa ce toate functioneaza corect, totul e ok. Exista posibilitatea sa mearga doar M1 HD si doar RTL KLUB, restul sa nu functioneze, am avut si problema asta, de asta trebuie dat o tura prin programe.

NU sunt toate programele HD, doar jumate, chiar mai putin. Problema e ca sunt transmise toate in banda de HD, DVB-S2. Acolo unde Dm500 nu are semnal. Singurul canal care transmite in SD este EUROSPORT Romania sau EUROSPORT HUNGARY care este transmis pe hotbird de mai multi provideri printre care si HELLO HD. Sincer, nu am incercat sa fac update la card prin acest canal, poate merita incercat si poate functioneaza, chiar cu un DM500 dar sansele nu sunt foarte mari..

Bafta.